NVM


Nieuwegein, 21 juli 2005

Bestuur NVM Vastgoedmanagement versterkt met nieuwe leden

In het voorjaar van 2005 is het bestuur van de NVM-vakgroep Vastgoedmanagement versterkt met drie nieuwe bestuursleden. De bestaande bestuurders Albert Hoogland, algemeen directeur SCM, en Alexander Roos, directeur Van Eijsden, Terborgh en Roos, worden voortaan bijgestaan door Bert Bijl, Eddy Smit en Ruud Bouma.

Bert Bijl, algemeen directeur AB Management en vertegenwoordiger van Dynamis ABC Vastgoedmanagers, geeft aan dat het de ambitie van de vakgroep Vastgoedmanagement is een sterke branchevereniging op te bouwen. Volgens hem is dat voor de continuïteit van de bedrijven in de vastgoedmanagementsector belangrijk. Eddy Smit, algemeen directeur van Meeùs Vastgoedmanagement, geeft aan: "NVM VGM moet inderdaad van een gilde een sterke brancheorganisatie worden. Dit houdt in dat vastgoedmanagementorganisaties steeds meer vertegenwoordigd moeten zijn in plaats van individuele vastgoedmanagers. Ik draag daar als bestuurslid graag mijn steentje aan bij."

WPM-directeur Ruud Bouma wil dat NVM VMG de aansluiting zoekt bij zijn counterpart, de beleggers. "Er wordt te veel tégen en te weinig mét beleggers gesproken. Ik wil in mijn bestuursfunctie stimuleren dat dat gesprek op gang komt." Voorzitter Albert Hoogland valt hem daarin bij: "NVM VGM is een plaats om met elkaar te praten en met andere partijen
- beleggers en overheden - te overleggen. Kortom: een plek waar onze belangen goed worden vertegenwoordigd. We moeten daarbij als vakgebied verder professionaliseren en ons beter positioneren."

Van links naar rechts:. Roos (Makelaarskantoor o.g. Van Eijsden, Ter Borgh en Roos bv); R.P. Bouma (WPM Woningmanagement); A. Hoogland (SCM Shopping Center Management bv); Mw. drs.ing. Kaandorp (vakgroepsectretaris NVM); M.E. Smit (Meeùs Vastgoedmanagement); A. Bijl (Dynamis ABC Vastgoedmanagers).