Gemeente Hulst


Persbericht - 21.07.2005

Wegen afgesloten achter Basiliek Hulst

In de hoek gelegen tussen de Korte Nieuwstraat, het Basiliekstraatje, de Pierssensstraat en de Lange Nieuwstraat wordt het bouwproject Onder de toren gerealiseerd.
Kort na de bouwvakvakantie wordt gestart met de bouwwerkzaamheden ter plaatse. Gedurende deze werkzaamheden zullen bepaalde straten gedeeltelijk dan wel geheel voor het verkeer moeten worden afgesloten.

Het betreft de volgende straten: Basiliekstraatje, Korte Nieuwstraat, Lange Nieuwstraat, Kruideniersplein en de Pierssensstraat.

Momenteel vinden er in deze omgeving reeds op 2 locaties bouwwerkzaamheden plaats, te weten: aan de Lange Nieuwstraat 34/36 en aan de Zomerstraat 6/8 te Hulst. In verband hiermee zijn de Zomerstraat en een gedeelte van de Lange Nieuwstraat afgesloten voor het verkeer.

Vanwege de diverse werkzaamheden zal er in het betreffende gebied van de Hulster binnenstad geruime tijd sprake zijn van de nodige wegafsluitingen.

Op woensdag 17 augustus 2005 vindt in de centrale hal van het stadskantoor te Hulst een informatiebijeenkomst m.b.t. deze wegafsluitingen plaats. Bewoners en gebruikers van panden in het betreffende gebied zijn uitgenodigd voor deze bijeenkomst. Uiteraard zijn ook andere belanghebbenden / geïnteresseerden van harte welkom.

Naast een vertegenwoordiging van de gemeente zijn ook de betreffende aannemers dan wel projectontwikkelaars aanwezig. De avond vangt aan om 19.30 uur. Uiteraard is er ook de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor nadere informatie kunt u terecht bij de heer A. de Nijs van het team Ruimtelijke Ordening, bereikbaar op tel. 0114-389257.
---

Gemeente Hulst Team Communicatie
Micaëla Van Bunder.
Tel : 0114-389136
Gsm : 06-51427331
Fax : 0114-314627
Email: mbe@gemeentehulst.nl