Gemeente Tilburg

05414GO

Datum
21 juli 2005

Aanleg sternet fietsroute Capucijnenstraat Tilburg

Tussentijds bericht stand van zaken

In 1993 is het 'Fietsplan Tilburg' door de Raad van de gemeente Tilburg vastgesteld. In dit fietsplan zit een aantal ontbrekende schakels waarvoor nog een goede fietsroute moet worden aangelegd. Dit geldt bijvoorbeeld voor de Capucijnenstraat. In de Zomerstraat en Goirleseweg zijn de fietsroutes inmiddels (bijna) aangelegd.

Sternet
Een sternet fietsroute is de hoogst haalbare fietskwaliteit die de gemeente Tilburg haar fietsers kan en wil bieden. Belangrijke uitgangspunten die gehanteerd worden bij een sternet fietsroute zijn voorrang en comfort voor de fietser en uiteraard veiligheid.

Schetsontwerp
Voor de sternet fietsroute Capucijnenstraat maakt de gemeente momenteel een schetsontwerp. Dit wordt in eerste instantie getoetst bij de werkgroep Verkeer bestaande uit een aantal bewoners uit de Capucijnenstraat.

Inloopavond
Na de zomervakantie presenteert de gemeente het schetsontwerp tijdens een inloopavond. U ontvangt een uitnodiging voor deze avond tijdig van tevoren. Na de inloopavond worden eventuele laatste aanpassingen in het ontwerp gemaakt en wordt het definitief. U ontvangt daarna een brief met het definitieve ontwerp en meer informatie over de planning van de uitvoering.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen over deze brief, dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Salima El Guada. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 542 9344 of per e-mail salima.el.guada@tilburg.nl.


---- --