Gemeente Bussum

Veiligheid bij de parkeergarages: hoe kunnen we dit verbeteren?


De gemeente Bussum is op zoek naar inwoners van Bussum die willen meedenken over het verbeteren van de veiligheid bij de parkeergarages. Parkeergarages blijken bij veel inwoners van Bussum te veel een gevoel van onveiligheid te geven. Dit is gebleken na enkele avonden over Veiligheid die de gemeente Bussum organiseert in het kader van het Veiligheidsplan 2006.

Om de veiligheidsproblematiek in de parkeergarages aan te pakken, vraagt de gemeente Bussum aan de inwoners zitting te nemen in een creatieve denktank. Van hen wordt gevraagd vanaf september deel te nemen aan drie à vier bijeenkomsten om zodoende de problemen in kaart te brengen en oplossingen aan te dragen. Deze creatieve denktank zal voorgezeten worden door de burgemeester de heer Schoenmaker.

In een aparte werkgroep zullen de specifieke problemen vervolgens verder omschreven en aangepakt worden. De looptijd hiervan zal wat langer zijn. Ook hiervoor worden participanten gevraagd.

Heeft u interesse, dan kunt u zich aanmelden bij het kabinet van de burgemeester, tel. 692 85 87 (dhr. Vermeulen) of 692 86 45 (dhr. Gottmer).