LogicaCMG



Persbericht

LOGICACMG ZOEKT RUIM HONDERD STARTENDE ICT-ers

Masterclasses garantie voor een succesvolle carrière in de ICT

Amstelveen, 21 juli 2005

LogicaCMG is op zoek naar ruim honderd ambitieuze startende ICT-ers. Het gaat om mensen met een afgeronde HBO- of WO-informatica opleiding of een daaraan gerelateerde studierichting met een groot ICT-component.

Geschikte kandidaten wordt de mogelijkheid geboden om te starten in een Masterclass. Dit is een door LogicaCMG ontwikkelde opleiding van twee maanden. Nieuwe werknemers leren gedurende deze periode in kleine zelfsturende teams te werken. Na het afronden van deze Masterclass volgt een periode van on-the-job coaching, waardoor een beginnende consultant snel kan doorgroeien tot een allround of gespecialiseerde ICT-professional.

In het verleden is deze aanpak succesvol gebleken. Volgens Leen Plug, directeur HR van LogicaCMG, is het volgen van een Masterclass de beste start die een ambitieuze starter kan maken: Wij zijn blij weer met nieuwe Masterclasses van start te kunnen gaan. Veel medewerkers die in het verleden een Masterclass volgden zijn op sleutelposities in onze organisatie terecht gekomen .

Een overzicht van de Masterclasses en meer informatie is te vinden op: http://www.logicacmg.nl/masterclass . LogicaCMG is ook op zoek naar meer dan 300 ervaren ICT-ers. Een volledig overzicht van alle vacatures is te vinden op: http://www.logicacmg.nl/vacatures