T-Mobile Ring-up Tones: verras je vrienden met muziek.


21.07.2005 / 10:34 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: T-mobile

Met ingang van vandaag introduceert T-Mobile Netherlands Ring-up Tones. Met een Ring-up Tone wordt de wachttoon die een beller normaal hoort, gecombineerd met een muziekfragment. Bellers horen deze muziek totdat de telefoon wordt opgenomen. In plaats van de standaard wachttoon, horen de mensen die jou bellen bijvoorbeeld de laatste hit van De Jeugd van Tegenwoordig of filmmuziek van Star Wars. Door de samenwerking met platenlabels als EMI en Warner Music hebben T-Mobile klanten een ruime muziekkeuze.

Pim van der Feltz, Marketing Directeur van T-Mobile Netherlands: 'Mobiele bellers hebben steeds meer behoefte zich te onderscheiden van anderen en downloaden op grote schaal ringtones en wallpapers om dat te doen. T-Mobile introduceert nu Ring-up Tones waarmee onze klanten hun mobiele telefoon nog persoonlijker maken. Met een Ring-up Tone verrassen onze klanten hun vrienden en familie, want in plaats van de gebruikelijke wachttoon krijgen de bellers dan muziek te horen. Zo wordt wachten aan de telefoon nog leuk ook. Een Ring-up Tone stelt geen eisen aan een toestel. Iedereen die het nummer van een Ring-up Tone klant belt, hoort een muziekfragment.'

Ring-up Tones gemakkelijk verkrijgbaar
Het bestellen van Ring-up Tones kan door te bellen naar 0800-1808 (gratis), via SMS bestelcodes, t-zones of www.t-mobile.nl. Een bestelde Ring-up Tone kan worden afgespeeld voor iedereen die belt. Daarnaast is het ook mogelijk om een Ring-up Tone toe te wijzen aan specifieke bellers. Het is zelfs mogelijk de beller tijdens kantooruren een andere tune te laten horen dan buiten kantooruren. Ring-up Tones kosten 1,50 euro per stuk. Aan het gebruik van deze dienst zijn normaalgesproken maandelijkse abonnementskosten van 1,00 euro verbonden, maar de eerste maand betalen klanten helemaal niets. Door onze bestaande samenwerking met TMF profiteren kopers van het T-Mobile PrePaid TMF pakket van een speciaal introductieaanbod dat onder andere bestaat uit vijf gratis Ring-up Tones. Bovendien kunnen ze extra Ring-up Tones verdienen door zo veel mogelijk vrienden over Ring-up Tones te informeren.

Over T-Mobile
T-Mobile, het wereldwijde mobiele netwerk, heeft in Nederland 2,222 miljoen klanten (maart 2005) en is met een omzet van 256 miljoen euro in het eerste kwartaal van 2005 de nummer 3 op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een snel groeiend aantal HotSpots, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld. Als één van Deutsche Telekom's drie strategische bedrijfsonderdelen, concentreert T-Mobile zich op de meest dynamische markten in Europa en de Verenigde Staten. In het eerste kwartaal van 2005 had T-Mobile bijna 80 miljoen klanten verdeeld over negen T-Mobile markten (inclusief MobiMak). T-Mobile is de enige mobiele communicatie aanbieder ter wereld met transatlantische dienstverlening.

Meer informatie:
T-Mobile Netherlands BV
Priscilla Tomasoa
Telefoon: 06 1409 6666
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site: www.t-mobile.nl