Ingezonden persbericht


Claesen's wintercollectie 2005

Ondermode:
Voor winter 2005 brengt Claesen's een ondermode programma met een spannend element: DE PANTERPRINT! Door de combinatie met de kleur grasgroen wordt het hip en speels. Dit panter programma is er voor het hele gezin.

-Voor de aller jongste is er een stoer rompertje met lange mouw. De bovenkant van het rompertje is in panterprint, de onderkant is grasgroen. Voor de stoere baby's is er ook een klassieke pyjama geheel in dit printje. -Het programma voor meisjes en vrouwen heeft verschillende tops en onderkantjes, afgewerkt met grasgroene flatlocks en een leuk kanten randje. De pantertops kunnen gecombineerd worden met een stoere bruin gestreepte pyjamabroek, aan de binnenkant komt het panterprintje weer terug. Natuurlijk ook hier de klassieke pyjama in panterprint. -De jongens en mannen lijn bestaat uit een strakke boxershort in panterprint, de flatlocks zijn in grasgroen, het bijpassende grasgroene t-shirt lange mouw heeft een modieuze print aan de voorkant. De binnenkant van dit t-shirt is afgewerkt met het panterprintje. Het t-shirt kan gecombineerd worden met een stoer bruin gestreepte pyjamabroek.

Funwear
Voor baby en junior sportieve modellen gemaakt van zachte stoffen. Het funwear programma kenmerkt zich door leuke prints en applicaties. -Kleuren voor de jongens: olijfgroen in combinatie met winteraqua, donkerblauw met vintage groen en een combinatie van verschillende bruintinten met blauwen. Meer outerwear zijn de wollen stoere jacks in geweven ruiten of leuke canvas jacks in combinatie met canvas broeken. -Kleuren voor de meisjes en vrouwen: Een grijsachtige groen in combinatie met paars, steenrood met fuchsia en paars in combinatie met oranje en fuchsia. -Al het baby funwear is een copy van het junior programma.

Speciaal:
De junior department van Claesen's bestaat alweer 5 jaar!

voor meer info of als jullie wat willen lenen of collecties willen zien, zijn jullie van harte welkom op ons kantoor.

Claesen's
Palletweg 35
2031 DD Haarlem
023 5514660 tel