Ingezonden persbericht

Lekker dichtbij vertrekken voor verre vakantie

Geen zwarte zaterdagen op Eindhoven Airport

EINDHOVEN, 20050721 -- Steeds meer mensen besluiten om de "zwarte zaterdagen" op Schiphol te ontlopen en vanaf een regionale luchthaven naar hun vakantiebestemming te vliegen. Inwoners van Brabant, Limburg en Gelderland hebben met het vliegveld van Eindhoven een alternatief dat lekker dichtbij en goed te bereiken is. Voor wie deze zomer nog op vakantie wil is er nu een speciale site met daarop alleen maar vakanties die vertrekken vanaf Eindhoven Airport: www.opvakantievanafeindhoven.nl.


Vliegen vanaf een regionale luchthaven heeft vele voordelen. De wachttijden zijn korter, je ontloopt de dagelijkse files in de randstad en de parkeertarieven zijn een stuk lager dan op en rond Schiphol. Steeds meer touroperators en vliegtuigmaatschappijen bieden hun klanten de mogelijkheid om hun vakantie in hun eigen regio te laten beginnen.

Bijna alle populaire vakantiebestemmingen zijn via Eindhoven Airport te bereiken. Vanuit de negen aanvlieghavens worden meer dan 400 bestemmingen bereikt. Van Gran Canaria tot Mallorca en Portugal en van Griekenland tot alle populaire bestemmingen in Turkije. Soms wordt een tussenlanding in Maastricht of Rotterdam gemaakt, maar vooral in het hoogseizoen vliegen bijna alle vakantiecharters rechtstreeks naar hun buitenlandse bestemming.

Op www.opvakantievanafeindhoven.nl staan de aanbiedingen van alle vakantie-aanbieders die vertrekken vanaf Eindhoven. Al deze aanbiedingen zijn rechtstreeks online of telefonisch te boeken. De site wil hiermee het vliegen vanaf regionale luchthavens nog een extra impuls geven. Het is alleen te hopen dat zij straks ook te maken krijgen met zwarte zaterdagen!




Ingezonden persbericht