3 e persbericht van 21 juli 2005

Eindhoven 21-07-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Vrouw beroofd

Een 31-jarige vrouw uit Geldrop is donderdag rond 11.45 uur op de Spinnerstraat beroofd van haar portemonnee en het navigatiesysteem van haar auto. De vrouw parkeerde haar auto in de Spinnerstraat. Er kwam een man naar haar toe die in het Engels haar portemonnee en het navigatiesysteem van de auto opeiste. De man bedreigde de vrouw daarbij met een mes.

De dader is een donkere man van ongeveer 1.85 meter groot. Hij is tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij was gekleed in een zwart T-shirt met korte mouwen en een zwarte broek.

Eindhoven: Auto gestolen

Donderdag tussen 16.00 en 17.00 uur is aan de Tondeldoos een grijze Mercedes Vito met het kenteken 02-BD-JH gestolen.

Someren / Asten : Verkeerscontroles

Donderdag tussen 14.30 en 17.00 uur heeft de politie in de Speelheuvelstraat een verkeerscontrole gehouden. Er zijn 26 bekeuringen uitgeschreven. De politie bekeurde onder meer voor; het niet dragen van de autogordel , opgevoerde brommers en voertuigen die technisch niet in orde waren.

In Asten werd tussen dezelfde tijden een verkeerscontrole gehouden op het Koningsplein. Daar werden 15 bekeuringen uitgeschreven. De politie bekeurde onder meer voor opgevoerde brommers , brommers zonder gele plaat , niet dragen van de autogordel, bromfietserszonder helm. Verder kreeg een automobilist een bon omdat hij een vilmes in zijn auto had liggen en werden er twee zakjes met softdrugs in beslag genomen.