Gemeente Nuth


25-07-2005

Denk mee over Reclamebeleid gemeente Nuth

Het concept Reclamebeleid van de gemeente Nuth 2005 werd door ons bekendgemaakt via een openbare bekendmaking in ons infobulletin van 6 juli 2005. U kunt nog tot 2 september aanstaande uw bedenkingen doorgeven aan ons. In het concept reclamebeleid wordt omschreven hoe binnen onze gemeente zal worden omgegaan met verzoeken tot het plaatsen van zowel tijdelijk als permanente reclameaanduidingen binnen dan wel buiten de bebouwde kom.

Inmiddels benaderden we de bedrijven via de Ondernemers- en Belangenvereniging. In de vergadering van 24 augustus 2005 van de Belangenvereniging en de vergadering van 5 september 2005 van de Ondernemersvereniging zal worden gediscussieerd over het concept reclamebeleid. Ook de verenigingen, binnen onze gemeente, ontvingen een verzoek om mee te denken. Zij kunnen met behulp van een reactieformulier verbeterpunten en aanvullingen voor 30 augustus 2005 aan ons retourneren.

De ingediende zienswijzen worden in de periode van 6 september tot en met 16 september 2005 verwerkt in het concept. Vervolgens wordt het definitieve reclamebeleid ter vaststelling voorgelegd aan de Commissie Grondgebiedzaken in de vergadering van 11 oktober 2005. Met behulp van dit advies van de commissie zal de Raad in de vergadering van 25 oktober 2005 een besluit nemen.

We zouden het op prijs stellen als u ook met ons meedenkt om tot een reclamebeleid te komen dat ook door u gedragen zal worden. Graag zien wij uw zienswijzen vóór 2 september 2005 tegemoet.

Het concept Reclamebeleid van de gemeente Nuth 2005 ligt tijdens openingstijden voor u ter inzage in de leeskamer van ons gemeentehuis. Hebt u nog vragen of wilt u het concept buiten openingstijden inzien of wilt u mondeling uw zienswijzen kenbaar maken, dan verzoeken wij u vriendelijk om hiervoor op werkdagen tussen 08.30 en 16.30 uur contact op te nemen met mevrouw M. Soons-Smeets van de afdeling VROM: 565 91 32.