PERSBERICHT - 2005-07-26

Noord Amerika reiswebsite opent winterseizoen met Live Chat

De Nederlandstalige Noord Amerika reiswebsite The West Connection integreert vanaf vandaag, bij de start van het 'winterseizoen', als eerste 'Live Chat' bij het online boeken van reizen. Bezoekers die vragen hebben over arrangementen of over hun eigen reisplannen kunnen die nu per chat aan een van de reisconsulentes stellen en direct antwoord krijgen. 'Wij doen dit uiteraard omdat wij denken dat mensen toch graag persoonlijk contact willen hebben met een reisconsulent', zegt woordvoerder Elisabeth Bertrand.

Op de website www.thewestconnection.com vind je vanaf vandaag allerlei leuke winterarrangementen voor wie eens wat anders wil doen deze winter. Skiion en snowboarden in Amerika en Canada voert natuurlijk de boventoon, maar op de site kun je ook terecht voor snowmobielen, heliskiion, de steeds aan populariteit winnende skisafaris en winterranch-vakanties.

Persoonlijk contact
The West Connection is -naar eigen zeggen- de eerste Nederlandstalige reissite die Live Chat integreert bij het online boeken van reizen. "Wij doen dit uiteraard omdat wij denken dat mensen toch graag persoonlijk contact willen hebben met een reisconsulent", zegt Elisabeth Bertrand, "zelfs als je te weinig tijd of geen zin hebt om naar het reisbureau op de hoek te stappen, waarvan je dan ook maar moet verwachten dat ze alle wintersport resorts kennen, je behoefte aan betrouwbare informatie en persoonlijk advies blijft bestaan."

Over sommige van de reisbestemmingen is zelfs nog vrij weinig bekend bij het Nederlandse en Belgische publiek. Om deze reden is er altijd iemand aanwezig, die alles kan vertellen over winterreizen naar de Verenigde Staten en Canada.

Reisforum
The West Connection heeft sinds kort een nieuw reisforum over de Verenigde Staten en Canada op www.thewestconnection.com/forum. Dit forum wordt beheerd door journalisten en reisagenten die alles weten over reizen in Noord Amerika. Men mag zich gratis registreren en heeft dan toegang tot alle informatiekanalen die je nodig hebt om een reis te plannen.

Dit jaar opent The West Connection het skiseizoen met een vroegboekaanbieding naar Banff, de bekende wintersport bestemming in de provincie Alberta, ongeveer anderhalf uur vanaf de luchthaven van Calgary. Al vanaf 459,- per week heb je o.a. een skipas voor de drie gebieden rond Banff, de luchthaventransfers en 7 overnachtingen in een central gelegen driesterren hotel.