PERSBERICHT - 2005-07-26

Voor omzet van meer dan miljoen dollar met China Airlines op Thailand

'Million Dollar Sales Award' voor Oad Reizen

Reisorganisatie Oad heeft tijdens een bijeenkomst in het Oad-kantoor in Holten de One Million Dollar Sales Award van China Airlines ontvangen. Giovanni Barbuio, directeur European & Intercontinental Flightdestinations, en Véronique Subramaniam, productmanager Thailand, namen de prijs in ontvangst. China Airlines kent de prijs toe als erkenning voor de behaalde resultaten van het afgelopen jaar. In dit geval heeft Oad Reizen meer dan een miljoen dollar omzet gegenereerd op de bestemming Thailand in samenwerking met China Airlines.

Thailand specialist
Voor Oad Reizen is dit de tweede prijs voor het Thailand reisaanbod, die ze in ontvangst mogen nemen dit seizoen. In januari werd de Thailand-veer uitgereikt aan Oad en nu dus deze Sales Award.

Trots
We zijn er trots op dat onze inspanningen gewaardeerd worden om een bijzonder product neer te zetten tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en met een zeer ruim aanbod. vertelt Giovanni Barbuio. De veer spreekt de waardering uit voor het product in de reisbranche en deze award toont aan dat we zeer goede resultaten hebben bereikt in de verkoop, aldus Barbuio.

Oad Reizen in Thailand
Oad Reizen brengt twee keer per jaar een uitgebreide Thailand-gids uit met een zeer ruim aanbod. Zo kan de klant kiezen uit excursiereizen, groepsreizen of een individuele vakantie. In de gids presenteert Oad een keur aan accommodaties in diverse prijsklassen. Er is een Nederlandssprekende reisleiding aanwezig.

Bij de foto: Giovanni Barbuio en Veronique Subramaniam van Oad Reizen nemen de prijs in ontvangst, uitgereikt door Mathieu Hastman van China Airlines (rechts).

Noot voor de redactie (