31 juli presenteert POP Event s de première van SPOILED

26.07.2005 / 13:23 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Pop events

Zondag 31 juli presenteert POP Events de première van een nieuw Amsterdams fashion initiatief: SPOILED. Dit spectaculaire mode evenement vindt plaats van 16:00 tot 24:00 op Strand Zuid (naast Amsterdam Rai). Spoiled is een Dance Fashion Event waarbij gedurende de gehele avond gerenommeerde en populaire modemerken de kans krijgen hun collectie te tonen aan de gasten van Spoiled.

In hetzelfde weekend -van de 31ste - vindt ook de Modefabriek, de Amsterdam International Fashion Week en District plaats. In deze fashion-minded dagen is Spoiled letterlijk en figuurlijk de klapper op de vuurpijl. Spoiled is namelijk de official afterparty van de Modefabriek en Fashion Week.

Tijdens de gehele avond zullen er telkens modeacts en modeshows van verschillende modemerken plaatsvinden. De participerende modemerken zijn tot dusver: Tiger of Sweden, Lee, Wrangler, Fred Perry, Von Winkelman, Re Hash, Met Jeans, THD (label Tommy Hilfiger), Fillipa K, Mone Bags, Ra Re, Turnover, Action Wear, TOV, Nautica, Alprausch, Andy Richardson, DNA en meer.

Er zullen 4 catwalk shows plaatsvinden de eerste om 18:00, de tweede 19:00, de derde 20:00 en de laatste 22:00. In totaal zullen 30 modellen op de catwalk schitteren met de laatste zomer mode.

SPOILED, de naam zegt het al, is een event waar elke bezoeker gepamperd en verwend word. Zowel visueel als de reuk, smaak en het innerlijke gevoel worden op dit openingsfeest maximaal geprikkeld. Verwacht niks, krijg alles... Dit zet een duidelijk statement neer over wat er in het huidige uitgaansleven ontbreekt: Mensen willen entertainment, plezier en passie in feesten niet alleen zien mar vooral ook voelen. Geen hoge entree prijzen, lange rijen en slechte service... Spoiled gaat voor optimale kwaliteit en zal hier voorgoed verandering in brengen.

Programma:
Voor de opening is de programmering als volgens samengesteld: Dj Nartarcia zal de uurtjes tussen 16:00 en 20:00 op zich nemen. Hierna nemen dj's Jaziah & Sander Hucke de draaitafels over samen met percussionist Norman Soares.

Elke editie van Spoiled zal er ook een goed doel in het zonnetje worden gezet. Er zijn immers veel mensen in deze wereld die het ook verdienen om 'verwend' te worden. Voor deze editie werkt Spoiled samen met de 'Bart Foundation'. Deze charity is in het leven geroepen naar aanleiding van het overlijden van televisie maker Bart de Graaf. Bart Foundation is opgericht om jonge mensen met een ingrijpende ziekte de mogelijkheid te geven toch hun ambitie te verwezenlijken. Dat is ook wat Bart ons heeft nagelaten: hij heeft ons laten zien dat hij de kracht bezat om, hoe lastig zijn ziekte ook was, toch zijn ambities te realiseren. En hoe!

Spoiled is alleen toegankelijk op uitnodiging.

Noot aan de redactie (