Eemland noord 11.00 uur

Utrecht 31-07-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Venten

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG- Op zaterdagavond werd een man aangehouden na venten. Omstreeks 18.45 uur kreeg de politie de melding dat een 23-jarige man uit Biala tekeningen aan het venten was op de Johannes Post. Dit zou op een nogal agressieve wijze gebeuren. Agenten troffen de man aan en hij werd aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt voor het venten zonder vergunning.

Schennispleger aangehouden

BILTHOVEN- Op vrijdagmiddag werd een schennispleger aangehouden. Omstreeks 16.30 uur kreeg de politie de melding dat een man zich aan het bevredigen was op de Gezichtslaan. Agenten gingen ter plaatse en troffen de 46-jarige man uit Utrecht aan. Hij werd aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Onder invloed

BAARN- Op zaterdagochtend werd een alcoholrijder aangehouden. Omstreeks 02.20 uur werd een 22-jarige automobilist uit Baarn aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Hij werd gecontroleerd op de Prins Hendriklaan. Op het bureau blies hij 330 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

BILTHOVEN- Op zaterdagochtend werd een alcoholrijder aangehouden. Omstreeks 02.45 uur werd een 31-jarige automobilist uit Houten aangehouden omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Hij werd gecontroleerd op de Soestdijkseweg Noord. Op het bureau blies hij 815 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Winkeldieven aangehouden

SOEST- Op zaterdagmiddag werden drie vrouwen aangehouden na een winkeldiefstal. Omstreeks 14.20 uur kreeg de politie de melding dat drie vrouwen make-up hadden gestolen uit een winkel aan het Plein van Zuid. Agenten keken uit naar de vrouwen en zij werden in de omgeving aangehouden. De vrouwen, in de leeftijd van 22 tot 35 jaar afkomstig uit Leiden, werden ingesloten voor verhoor. De vrouwen hadden tassen bij zich die konden voorkomen dat het alarm afging.