Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

0900-8844


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


31 juli 2005


Keijenborg- Rijden onder invloed


Een 25 jarige inwoner van Hengelo is aan de Kroezerijweg door de politie aangehouden. Uit de ademanalyse die bij de man op het politiebureau was afgenomen bleek dat hij een alcohol promillage van 0.87 had. De man heeft een proces-verbaal en een rijverbod gekregen.


Doetinchem - Rijden onder invloed


Een 24 jarige man uit Arnhem is aan de Terborgseweg aangehouden. De man moest voor een ademanalyse mee naar het politiebureau. Aldaar bleek dat de man een promillage van 1.15 had. Hij heeft een proces-verbaal en een rijverbod geregen.


Olburgen- Mishandeling


De politie heeft zaterdagnacht rond 24:00 uur een 37 jarige man uit Arnhem aangehouden die op een recreatieterrein aan de Pipeluurseweg een 45 jarige man uit Olburgen mishandeld heeft. De man uit Arnhem was buiten bij de disco van het recreatiepark ruzie aan het zoeken met andere bezoekers, waarop de man uit Olburgen ingreep. Deze werd door de verdachte gebeten in zijn arm en hand en heeft zich hiervoor moeten laten behandelen in het ziekenhuis. De politie heeft de man meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.


Aalten- Ontsnapte damherten


Aan de Aladnaweg liepen zaterdagochtend rond 09:30 uur een drietal damherten die waren losgebroken uit een wei. Na veel hulp van burgers, de dierenambulance en de jachtopziener kon 1 van de drie herten terug naar de eigen wei nadat deze was verdoofd. De andere twee herten lieten zich niet gemakkelijk verdoven en is er in overleg met de gemeente aan het einde van de middag een stuk gaas om het perceel gezet waar de herten tot dan toe rond liepen.


Groenlo- Aanhouding vechtpartij

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 02:55 uur een 26 jarige man uit Borculo aangehouden. Bij een uitgaansgelegenheid aan de Kerkstraat liepen de gemoederen tussen twee groepen jongeren hoog op. De politie kwam tussen beide en heeft moeten ingrijpen, de man is overgebracht naar het politiebureau.


Ruurlo- EHBO tas gestolen


Rond 10:15 uur is zaterdagochtend aan de Kerkstraat in Ruurlo tijdens een rommelmarkt van de "Reurlse pompdagen" is een EHBO tas gestolen. Deze tas behoord toe aan een medewerkster van de EHBO die op dat moment iemand aan het behandelen was. Toen de vrouw haar tas op wilde halen bleek deze gestolen te zijn. In de blauwe kunstleren tas zaten onder andere pleisters en drukverband. De EHBO organisatie hoopt dat wanneer de tas ergens gevonden wordt deze wordt overgebracht naar het politiebureau.


//////////////////////////////////////////////////////////Einde berichten/////////////////////////////////////////////////////



---- --