2e persbericht van zondag 31 juli 2005

Eindhoven 31-07-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Verdachten mishandeling en beroving aangehouden

In hun woning in Woensel Zuid zijn zondagochtend rond 8.40 uur een 18-jarige jongen, een 16-jarige jongen en een 15-jarig meisje aangehouden. Zij worden er van verdacht betrokken te zijn bij de mishandeling en beroving van een 20-jarige Eindhovenaar. De 20-jarige Eindhovenaar liep in de nacht van zaterdag op zondag door het centrum toen hij werd ingehaald door een groepje jongeren. Een jongen van deze groep vroeg hem of hij zijn gsm mocht gebruiken en ging er toen met de gsm vandoor. De 20-jarige Eindhovenaar ging mee naar de woning van een van de andere jongens. Aldaar zou hij zijn mishandeld en beroofd. Het drietal is ingesloten voor verder onderzoek.

Wintelre: Automobiliste overleden bij verkeersongeval

Zondagmiddag rond 15.00 uur is op de Biemeren een 20-jarige Eindhovense automobiliste overleden bij een eenzijdig verkeersongeval. Zij raakte door nog onbekende oorzaak met haar auto uit de bocht en botste op een boom. Zij overleed ter plaatse.

Leende: Mannen zwaargewond bij eenzijdig ongeval

Op de Valkenswaardseweg zijn zondagochtend rond 6.30 uur drie mannen gewond geraakt. Twee van hen, de 19-jarige bestuurder uit Heeze en de 20-jarige bijrijder uit Eindhoven, raakten zwaargewond. Zij werden door de brandweer uit het voertuig gehaald en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een 20-jarige man uit Eindhoven die achter in de auto zat is eveneens overgebracht naar het ziekenhuis. De auto waarin de drie reden raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste tegen een boom.

Helmond: Mannen aangehouden in bouwkeet

Zondagmiddag rond 12.16 uur zijn een 20-jarige, een 22-jarige en een 19-jarige Helmonder aangehouden in een bouwkeet aan de Marshallstraat. De mannen waren door een ingeslagen ruit de bouwkeet binnengeklommen. Het drietal is ingesloten voor verder onderzoek.

Eersel: Verdachte van inbraak opgepakt

De politie heeft zaterdagavond rond 23.30 uur op de Sigarenmaker een 24-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij kort daarvoor in wilde breken bij een bedrijf. Toen gewaarschuwde agenten ter plaatse kwamen zat de verdachte op het afdak van het bedrijf. Bij fouillering vond de politie een gripzakje met hennep en een zakje met een wit poeder. De man had ook inbrekerswerktuig bij zich. De man is ingesloten voor verder onderzoek.