Politie Noord- en Oost Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.
* District Apeldoorn

Nadere informatie:
Bureau Persvoorlichting
0900-8844

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

31 juli 2005

Apeldoorn- Onder invloed

Aan de Kerklaan is een 20 jarige man uit Apeldoorn aangehouden omdat hij met alcohol op achter het stuur zat. Naar aanleiding van een aanrijding op de Kerklaan heeft de politie de beide bestuurders laten blazen. De 20 jarige is meegenomen naar het politiebureau waar uit de ademanalyse bleek dat hij een promillage van 0.64 had. De man kreeg een proces-verbaal en een rijverbod.

Apeldoorn- winkeldiefstal

Een 38 jarige man en een 18 jarige vrouw uit Kampen zijn zaterdagmiddag aangehouden door de politie. De man en vrouw hebben in een winkel aan de Hoofdstraat, twee paar schoenen gestolen. Beide kregen een proces-verbaal.

Apeldoorn- Vechtpartij

In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03:45 uur is een 19 jarige man uit Apeldoorn overgebracht met een diepe wond aan zijn arm naar het ziekenhuis. De verdachte, de 20 jarige man uit Apeldoorn is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De verdachte zou de wond aan de arm van de jongen opzettelijk hebben aangebracht. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak en de toedracht van de vechtpartij.

///// Einde berichten ///////

---- --