Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


Nadere informatie:

Politievoorlichting

0900-8844


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


31 juli 2005


Brummen- Onder invloed van alcohol


Een 67 jarige vrouw uit Brummen is zaterdagmiddag rond 13:30 uur door de politie aangehouden wegens het gebruik van alcohol. Bij de politie kwam een melding binnen dat de vrouw aan de Tuinstraat een paaltje had aangereden en vervolgens was doorgereden. De politie trof de vrouw in haar auto aan heeft haar voor een test meegenomen naar het bureau. Hoeveel de vrouw gedronken had is niet duidelijk. Wel heeft zij een proces-verbaal en een rijverbod gekregen, tevens is haar rijbewijs ingevorderd.


Twello- man filmt vrouw onder rok


Een 50 jarige vrouw uit Twello heeft zaterdagmiddag bij de politie een melding gemaakt van een verdachte situatie. Rond 17:30 uur deed de vrouw boodschappen in een winkel aan de Molenstraat. Een onbekende man plaatste zijn winkelmandje dicht bij de benen van de vrouw. Een getuige heeft dit gezien en zag in het voorbij gaan dat er een camera in het mandje van de man lag. Vermoedelijk heeft de man opnames gemaakt van de benen van de vrouw. De politie stelt een onderzoek in.


/////////////////////////////////////////////////////////////Einde berichten////////////////////////////////////////////



---- --