Politie Zeeland


---


W-5202-2005 Diefstal van tas, Middelburg

Tijdens het inladen van goederen in zijn auto is een 37-jarige Middelburger het slachtoffer geworden van een tassendief.
Hij had zijn weekendtas, die vol zat met o.a. smerige werkkleding en toiletspullen, bij zijn auto gezet en was nog wat andere spullen gaan ophalen. Bij terugkomst bij zijn auto bleek de tas te zijn weggenomen.


O-5203-2005 Vernieling auto, Renesse

Op de Lagezoom in Renesse is, afgelopen nacht, een personenauto vernield. Van de auto zijn twee buitenspiegels afgebroken. Een schadebedrag is niet bekend.


W-5204-2005 Vernieling auto, Middelburg

Van een geparkeerde auto op de Bree in Middelburg is een ruit vernield.
De vernieling heeft plaatsgevonden tussen vrijdag 18.00 uur en zondag 14.45 uur. Een schadebedrag is niet bekend.


W-5205-2005 Diefstal tas, Vlissingen

Vandaag is, tussen 14.00 en 17.00 uur een cameratas weggenomen van een 24-jarige vrouw uit Soesterberg.
De vrouw had de tas op een kinderwagen gezet en merkte niet dat iemand de tas wegnam. In de tas zat o.a. film- en fotoapparatuur met een onbekende waarde.


W-5206-2005 Inbraak in schuur, Vlissingen

In een schuur aan de Jan van de Capellelaan in Vlissingen is ingebroken tussen gisteravond 18.00 uur en vanmiddag 15.00 uur.
De schuur is opengebroken en uit de schuur is een motorblok van een brommer weggenomen. Ook werd een paarse Kymco-scooter weggehaald en gereedschap. (Verdere gegevens van de scooter zijn niet bekend)


O-5207-2005 Inbraak in woning, Goes

Tussen gistermiddag 14.00 uur en vanavond 20.00 uur is ingebroken in een woning aan de Marshallstraat in Goes.
Door een deur te forceren is/zijn de dader(s) de woning binnengekomen. De woning is geheel doorzocht, er is niet bekend of er iets is weggenomen.


Z-5208-2005 Winkeldief aangehouden, Hulst

Vanmiddag rond 14.30 uur is in een winkel in de Gentsestraat in Hulst een winkeldief aangehouden.
De man, een 64-jarige man uit Hamme (B), had goederen, ter waarde van enkele euro's, meegenomen uit de winkel en deze niet afgerekend. Hij werd, na verhoor op het politiebureau, weer in vrijheid gesteld. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.