Gemeente Utrecht

Wegafsluitingen 1 en 2 augustus

Nachtafsluiting Europalaan Zuid/Europaplein en de afritten nr. 17 (A12 richting Nieuwegein) en de afsluiting van de Taludweg (Nieuwegein) voor doorgaand verkeer richting Utrecht centrum.

Nachtafsluiting Europalaan Zuid/Europaplein en de afritten nrs. 17 vanaf de A12 In verband met de wegwerkzaamheden aan de Europalaan Zuid en het Europaplein worden op maandagavond 1 augustus vanaf 19.00 uur tot dinsdagochtend 06.00 uur de Europalaan Zuid en het Europaplein afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer vanuit het centrum wordt omgeleid. De omleidingroutes worden vanaf het 5 meiplein en het Anne Frankplein met bebording aangegeven. De sneltram ondervindt geen hinder van deze werkzaamheden.

Vanaf 24.00 uur tot 06.00 uur zullen ook de afritten 17 vanaf de A12 (vanuit Arnhem en Den Haag) richting Europalaan/Woonboulevard/Nieuwegein worden afgesloten. Op dinsdagochtend 2 augustus om 06.00 uur worden beide afritten weer voor verkeer opengesteld. Tot 24.00 uur kan bestemmingsverkeer vanaf de A12 (afritten 17) de Woonboulevard bereiken.

Verkeer vanuit de richting Arnhem
Verkeer dat in de nacht van maandag 1 augustus op dinsdag 2 augustus (van 24.00 uur - 06.00 uur) vanuit de richting Arnhem (afrit 17) de Europalaan/Woonboulevard/Nieuwegein/

Kantorenpark Kanaleneiland of de Jaarbeurs/Centrum wil bereiken wordt via afrit 16 Papendorp omgeleid. Deze omleiding loopt via de Papendorpse weg, de Bevrijdingslaan en de Churchilllaan. Deze omleiding wordt met bebording aangegeven.

Verkeer vanuit de richting Den Haag richting Europalaan/Woonboulevard/Jaarbeurs/Centrum Verkeer dat in de nacht van maandag 1 augustus op dinsdag 2 augustus (van 24.00 uur - 06.00 uur) vanuit de richting Den Haag (afrit 17) de Europalaan/Woonboulevard of de Jaarbeurs/Centrum wil bereiken wordt via afrit 16 Papendorp omgeleid. Deze omleiding loopt via de Papendorpse weg, de Bevrijdingslaan en de Churchilllaan. Deze omleiding wordt met bebording aangegeven.

Verkeer vanuit de richting Den Haag richting Nieuwegein/Kantorenpark Kanaleneiland Verkeer dat in de nacht van maandag 1 augustus op dinsdag 2 augustus Nieuwegein of Kantorenpark Kanaleneiland wil bereiken heeft normaal doorgang via de Mauritiuslaan.

Afsluiting Taludweg (Nieuwegein)
Om de Europalaan de komende maanden zoveel als mogelijk te ontlasten wordt vanaf maandag 1 augustus tot eind december 2005 de Taludweg (Nieuwegein) afgesloten voor doorgaand verkeer richting het centrum van Utrecht. Verkeer vanuit Nieuwegein wordt omgeleid via de A.C. Verhoefweg, de Papendorpseweg, de Bevrijdingslaan en de Churchilllaan. De omleidingroute wordt met bebording aangegeven.



Gemeente Utrecht