AEGON

29-07-2005

AEGON helpt intermediair met Wfd Helpdesk

Vanaf maandag 1 augustus kan het intermediair een speciaal AEGON-telefoonnummer draaien om op hun vragen over de Wfd antwoord te krijgen. Dit zal de zoektocht naar informatie over de Wfd aanzienlijk vergemakkelijken.

De AEGON Wfd Helpdesk is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur op het gratis telefoonnummer 0800 AEGONWfd, oftewel 0800 234 66 93. Dertien medewerkers van AEGON Intermediair zijn opgeleid om de vragen te kunnen beantwoorden. De maand juli is gebruikt om proef te draaien met de helpdesk en ervaring op te doen met de vragen die het intermediair stelt. Deze proef is succesvol verlopen.

Naast de Wfd Helpdesk biedt AEGON het intermediair opleidingen aan in het kader van de Wfd. Deze opleidingen voldoen aan de deskundigheidseisen die de AFM stelt en zijn afgestemd op het productassortiment dat AEGON voert. Daarnaast organiseert AEGON workshops waarmee het intermediair kan toetsen of de bedrijfsvoering voldoet aan de Wfd en er ideeën kan opdoen voor een effectieve marktbewerking. Voor meer informatie kan het intermediair terecht bij de accountmanagers van AEGON, of op deze site.