Ingezonden persbericht


Laren, 3 augustus 2005

ACTIE TALPA 'Doe iets verrassends met het Talpa logo' GROOT SUCCES

De actie 'Doe iets verrassends met het Talpa logo' blijkt na één week al een daverend succes. Reeds duizenden mensen hebben hun creatieve ideeën ingestuurd. Deelnemers aan de actie maken kans op 10.000 euro. Meedoen kan nog tot 10 augustus 10.00 uur. Meer informatie over de actie is te vinden op www.talpa.tv. Alle inzendingen die door de eerste selectieronde komen zijn daar ook te bekijken.

Daarnaast maken de beste inzendingen kans op televisie te komen. Tot en met vrijdag 12 augustus krijgt de kijker alvast een indruk van de zender. Op het kanaal van Nickelodeon zijn van 20.00 uur tot 02.00 uur beelden van komende programma's te zien. In de loop van deze week worden tevens inzendingen van de actie getoond.

Zaterdag 13 augustus begint de zender met haar reguliere uitzendingen. De avond begint dan om 20.00 uur met het openingsprogramma 'Linda, Beau & Jack: De weg naar Talpa', om 21.30 uur gevolgd door een concertregistratie van 'Marco Borsato & Friends'. Aansluitend zijn om 22.30 uur zijn de eerste wedstrijden uit de Eredivisie te zien in 'De Wedstrijden'. Talpa TV is onderdeel van Talpa Media Holding. De belangrijkste onderdelen daarvan zijn de radiodivisie met zenders in Nederland, België en Denemarken, en het Nederlandse televisiestation Talpa dat vanaf 13 augustus gaat uitzenden. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.
---