Politie Twente

Persberichten Politie Twente 3 augustus 2005

Aanrijding met letsel

Fietser aangereden door auto, slachtoffer licht gewond

Enschede

Dinsdag 2 augustus rond 19.25 uur vindt aan de Broekheurne Ring in Enschede een aanrijding plaats tussen een fietser en een personenauto. De 50-jarige bestuurster uit Enschede van de auto ziet een fietser over het hoofd als zij linksaf wil slaan. Hierdoor schampt de auto de fietser, die ten val komt. Het slachtoffer, een 15-jarige Enschedese, is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. (05-098527)

Diefstal auto

Auto koeriersbedrijf gestolen

Enschede

Dinsdag 2 augustus omstreeks 11.40 uur wordt aan de Kuipersdijk in Enschede de auto gestolen van een 35-jarige man uit Apeldoorn. De man heeft een koeriersbedrijf en levert juist een pakketje af bij een bedrijf aan de Kuipersdijk. Als hij terug komt is z'n auto mét pakketjes verdwenen. Het betreft een witte Opel Combo voorzien van het kenteken VG-RP-07. De man heeft aangifte gedaan. (05-098263/05-098288)

Bedreiging

Mannen bedreigd na woordenwisseling

Enschede

Dinsdag 2 augustus omstreeks 23.00 uur vond aan de Haakbergerstraat in Enschede een bedreiging plaats. Bij een tankstation reed een 28-jarige man met z'n scooter roekeloos langs een geparkeerd busje. De eigenaar van de bus, een 29-jarige Enschedeër sprak de man hierop aan waardoor een woordenwisseling ontstaat. De 28-jarige Enschedeër vertrekt en komt even later terug waarop hij de een 55-jarige vrouw die in de bus zit, bedreigt met een steekwapen. Hierna rijdt hij weg. De 29-jarige man rijdt ook weg en ziet onderweg de scooterrijder. Hij houdt hem staande en schakelt de politie in. Deze hebben de man aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. (05-098585)


---- --