Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 5 juli 2005 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
Burgemeester ,
Wethouder van Rossum,
Wethouder Thijssen,
Wethouder Huijbregts, Gemeentesecretaris Compagne.

1. 1Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring akkoord B&W-vergadering
dd. 28 juni 2005

2. 1Best.secr Uitnodiging voor het bijwonen van de receptie ter Wie gaat? Burgemeester gelegenheid van het 50-jarig huwelijk van dhr. en en de mevr. Van Esch op zondag 7 augustus vanaf wethouders 14.00 uur in de Beurs. Thijssen en Van Rossum gaan.
3. 4BGR-SEC Bedrijfsplan en convenant permanente bewoning Voorgesteld wordt in te stemmen met: akkoord Cambiance de Kienehoef. 1. Het "Convenant permanente bewoning op het terrein van Cambiance de Kienehoef".
2. Het verlenen van toestemming aan Cambiance de Kienehoef tot het vestigen van een recht van opstal ten behoeve van 26 bungalows.
3. Aan de onder punt 2 genoemde toestemming de inspanningsverplichting te koppelen dat middelen die hieruit vrijkomen geïnvesteerd worden in het product van de camping zoals opgenomen in het bedrijfsplan van Cambiance de Kienehoef.
4. Een positieve grondhouding in te nemen betreffende de uitbreiding van het kampeerterrein en de realisatie van een paard- en ruiterstation doch een aantal aspecten nader te bezien en uit te werken waaronder de locatie van het station, de rijbak en de horeca.
5. Met betrekking tot punt 3 op te merken dat, indien aan de orde, alleen medewerking verleend wordt als er voor de NCC een geschikte vervangende locatie gevonden wordt.


4. 5BGR-WIZ Convenant parochiebestuur Olland/ vervolg plan 1. Instemmen met het convenant; akkoord de Holm. 2. kennisnemen van voornemen voor vervolg.


5. 7GGB-BM Verzoek om vrijstelling ex artikel 17 WRO m.b.t. Verzoek afwijzen. akkoord tijdelijke huisvesting seizoensarbeiders, Vresselseweg 47.

6. 7GGB-BM Beleid tijdelijke huisvesting seizoensarbeiders/ Tewerkstellingsvergunning niet voldoende achten om akkoord tewerkstellingsvergunning. wenselijkheid/noodzaak huisvesting seizoensarbeiders i.v.m. tijdelijke grote arbeidsbehoefte in het betreffende agrarisch bedrijf aan te tonen.
7. 9GGB-WG Buitenruimte Odendael. Vooralsnog niet instemmen met het afsluiten van de dommeltuinen en akkoord wel instemmen met het tijdschema, een verkorte inspraakprocedure en de financiële wijzigingen.
8. zP&C Definitieve vaststelling Besturingsfilosofie 1. Kennis nemen van de reactie OR. akkoord gemeente Sint-Oedenrode. 2. Instemmen met de conceptreactie aan de OR. 3. Instemmen met gewijzigde besturingsfilosofie (definitief besluit).


9. 4BGR-SEC Renovatie vissteiger Cathalijnepad en realiseren Voorgesteld wordt in te stemmen met: akkoord eenvoudige visvoorziening aan de zuidelijke 1. Renovatie van de vissteiger aan het Cathalijnepad en de kosten ad visvijver in park Kienehoef. 2.850,00 excl. BTW ten laste te brengen van het krediet toegankelijkheid. 2. Realiseren van eenvoudige visvoorzieningen t.b.v. mindervalide aan

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 5 juli 2005 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. de zuidelijke visvijver in het park Kienehoef en de kosten ad maximaal 2.500,00 ten laste te brengen van het krediet toegankelijkheid.


10. 4BGR-SEC Cultuurstimulering. Kennisnemen van de stand van zaken betreffende cultuurstimulering en akkoord instemmen met:
1. Het nieuwe voorstel voor senioren betreffende cultuurstimulering.
2. Het jaarlijks organiseren van een cultuurgala.
3. Bijgevoegd raadsvoorstel.


11. 4BGR-SEC In het kader van Instemmen met: akkoord Verenigingsondersteuningsprojecten benoemen 1. Het subsidiëren van Nederlandse en Brabantse kampioenschappen onderwerp voor 2005 en volgende jaren. in het kader van artikel 5.2 Sport, Subsidiegrondslag punt 5 Verenigingsondersteuningsprojecten, van de nota Subsidies Welzijn 2005. 2. Dit als onderwerp benoemen voor 2005 en volgende jaren. 3. Het vaststellen van de bijdrage per georganiseerd kampioenschap: a. Brabantse kampioenschappen tot max. 250,00; b. Nederlandse kampioenschappen tot max. 500,00.


12. 4BGR-SEC Investeringen en bestedingen. 1. Akkoord gaan met uitstel revisie waterzuiveringsinstallatie akkoord zwembad de Neul. 2. Akkoord gaan met het naar voren halen van de reguliere vervanging basketbalinrichting sporthal De Kienehoef.


13. 5BGR-WIZ Kwartaalrapportage 1ste kwartaal 2005 Wet Voor kennisgeving aannemen. akkoord voorzieningen gehandicapten.

14. 5BGR-WIZ Kwartaalrapportage 1ste kwartaal 2005 uitvoering Voor kennisgeving aannemen. akkoord Wet Werk en Bijstand.

15. 5BGR-WIZ Communicatieplan en programma, Controleplan en Kennisnemen van en instemmen met onderstaande producten akkoord Informatiemap Hoogwaardige Handhaving (HH). Hoogwaardige Handhaving:
1. Informatiemap Werk;
2. Intern- en Extern Communicatieplan met bijbehorend communicatieprogramma;
3. Controleplan.


16. 7GGB-BM Verbouw woning Mosbulten 22. 1. In principe medewerking verlenen aan volledige herbouw en akkoord hiervoor de vrijstellingsprocedure volgen. 2. Afdoening hoofd BM.


17. 7GGB-BM Algemene maatregel van bestuur-melding zoals Bedrijven die formeel onder de vergunningsplicht vallen, in bepaalde akkoord vernoemd in artikel 8.40 wet Milieubeheer. gevallen onder de meldingsplicht laten vallen.
18. 7GGB-BM Besluit luchtkwaliteit. Kennis nemen van uitkomsten rapportages besluit luchtkwaliteit. akkoord
19. 8GGB-RO Alfred Nobelstraat 3a (Van Sinten) / verhuur. Instemmen met de verhuur van 365 m² door Van Sinten aan VSA Totaal akkoord voor de maximale duur van 5 jaar.
20. 8GGB-RO Verzoeken om planschade. Verzoeken voorleggen aan SAOZ. akkoord
21. 9GGB-WG Wegenverordening Noord-Brabant 2006. Wegenverordening voor kennisgeving aannemen. akkoord