AEGON

03-08-2005

Nieuwe overlijdensrisicoverzekering met lage premie

Omdat de levensverwachting van de Nederlandse bevolking stijgt, verlaagt AEGON de premie voor zijn overlijdensrisicoverzekering met gemiddeld 17%. Tegelijk geeft AEGON een nieuwe naam aan deze verzekering: AEGON OverlijdensRisicoverzekering. De premieverlaging en nieuwe naam zijn per 1 juli ingegaan.

Uit onderzoek bleek dat tussenpersonen de âoudeâ overlijdensrisicoverzekering - de AEGON GarantieRisicoverzekering - niet altijd direct associeerden met een overlijdensrisicoverzekering. Door de verbeterde naam en nieuw verkoopmateriaal verwacht AEGON meer overlijdensrisicoverzekeringen te kunnen verkopen.

Klanten geïnformeerd

De klanten met een AEGON GarantieRisicoverzekering profiteren van de tariefverlaging: hun verzekerd kapitaal wordt gratis verhoogd. De huidige klanten zijn in juli schriftelijk op de hoogte gebracht over de nieuwe naam van het product en de nieuwe verzekerde bedragen.

AEGON InkomensOpvangPlan

De AEGON OverlijdensRisicoverzekering vervangt vanaf 1 september ook het AEGON InkomensOpvangPlan. Voor bestaande klanten blijft het product onder de naam AEGON InkomensOpvangPlan gehandhaafd.