Udo Holding heeft bij Renault Nl. 1,5 milj beslag laten leggen

J.g.d. udo holding b.v.

Persbericht

3 augustus 2005

Udo Holding heeft bij Renault Nederland, voor 1,5 miljoen beslag laten leggen.

Na de dagvaarding in privé, betreffende de bestuurlijke verwijtbaarheid van algemeen directeur Jacques Daniël en commercieel directeur Martin Hegeman van Renault Nissan Nederland door Udo Holding vanwege 'willekeurig handelen' van beide heren, is de volgende stap richting Renault gezet.

De reden van de beslaglegging is gelegen in het navolgende standpunt:

'De sterk afnemende commerciële performance van Renault en de grote onrust die binnen de autobranche waarneembaar is, in combinatie met het stelselmatig traineren van nog af te handelen zaken door verkoopdirecteur M.A.C. Hegeman, heeft Udo Holding doen besluiten om tot beslaglegging over te gaan.
'De veelal harde vorderingen die Udo Holding c.s. op Renault heeft zijn bijna 2 jaar na dealerschap beëindiging nog niet behandeld.

De directie van Udo Holding heeft al eerder met succes tegen Renault RCI zijn gelijk kunnen afdwingen, betreffende onterechte renteophoging die Renault RCI had toegepast. Renault Credit International heeft toen aan het gehele dealernetwerk moeten bekennen dat zij fouten hadden gemaakt. Dit, terwijl Udo Holding c.s. op dat moment al meer dan een jaar geen Renault dealer meer was.

Udo Holding c.s. ziet ook de nu genomen stap als een noodzakelijk gevolg van de lopende procedures en sluit verdere maatregelen niet uit.

De Directie van J.G.D. Udo Holding B.V. c.s.

Indien u vragen heeft of nadere informatie wenst, kunt u contact opnemen met J.G.D. Udo tel.: 06 - 53234920