Fractie PvdA Rotterdam

PVDA ROTTERDAM

PERSBERICHT
Woensdag 03 augustus 2005

Schrijf mee aan het Verkiezingsprogramma!

De PvdA Rotterdam roept iedereen op om mee te schrijven aan het nieuwe verkiezingsprogramma

De PvdA Rotterdam is bezig met het schrijven van het verkiezingsprogramma voor 2006. Nieuw deze keer is dat vanaf vandaag iedereen gevraagd wordt om mee te schrijven aan het verkiezingsprogramma. Zoals bestuurslid Niels Kastelein, mede verantwoordelijk voor het tot stand komen van het programma, stelt: "Naast onze eigen ideeën, maken we bij het schrijven graag gebruik van die van ú." Hij is er van overtuigd dat op die manier niet alleen de inhoud van het programma vernieuwend is, maar dat het zo ook op een vernieuwende en democratische wijze tot stand komt.

Dit hele proces maakt onderdeel uit van de vernieuwing van de PvdA in Rotterdam. Die vernieuwing is niet alleen zichtbaar bij het vinden van kandidaten en met een lijsttrekkerverkiezing, maar ook bij meer invloed op het tot stand komen van het verkiezingsprogramma.

Mensen worden via de website uitgenodigd mee te schrijven over een achttal thema's, aan de hand van een korte inleiding en een aantal concrete stellingen. Reacties en bijdragen zijn ook direct zichtbaar op de website. Kijk voor de thema's en de stellingen op de website: http://www.pvdarotterdam.nl/nieuwsbericht/1864 De 'schrijf mee' actie loopt t/m 14 augustus '05.

Voor de redactie/