FloraHolland


PlantPlaza FloraHolland bol van productpresentaties

NAALDWIJK- Een week geleden opende FloraHolland de deuren van de Woestijnpresentatie. Vele geinteresseerden hebben deze presentatie inmiddels bezocht. In een echt wildwest omgeving wordt een breed assortiment cactussen en succulenten gepresenteerd. Vanaf vandaag is naast de Woestijnpresentatie ook de Rentreepresentatie geopend. Deze presentatie geeft u een goed beeld van de grote groene kamerplanten voor het komend seizoen. Met de Rentreepresentatie springt FloraHolland in op het naderende einde van de zomervakantie.

Ondanks het feit dat de Woestijnpresentatie plaatsvindt in de vakantieperiode is de opkomst grott. Zowel aanvoerders als kopers zijn enthousiast over de speciale aandacht die wordt gegeven aan de cactus en de succulent. Vooral het uitgebreide assortiment van de Woestijnpresentatie vinden de bezoekers een pluspunt. Zo worden er diverse Euphorbia's, Grusoni's en Crassula's gepresenteerd. De Woestijnpresentatie is nog tot en met vrijdag 19 augustus dagelijks te bezoeken in PlantPlaza van vestiging Naaldwijk.

Vanaf maandag 1 augustus tot en met vrijdag 19 augustus is ook dagelijks van 8.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse Rentreepresentatie te bezichtigen in PlantPlaza. Er worden grote groene kamerplanten met potmaat 17 tot en met 30 gepresenteerd, zoals Ficus en Dracaena. De Rentreepresentatie speelt in op de aantrekkende handel in grote groene kamerplanten aan het einde van de zomer. Consumenten hebben in deze tijd duidelijk behoefte aan nieuw groen in de huiskamer.


---