Ingezonden persbericht


Meet&Greet Robert Doornbos op 'Strand Aan De Maas'!

**VOOR DIRECTE VERSPREIDING**

ROTTERDAM, 03 AUGUSTUS 2005 - Goed nieuws voor ALLE Robert Doornbos fans! Direct na afloop van zijn demonstratie tijdens het 'Monaco aan de Maas' aanstaande zondag, zal Robert Doornbos een Meet&Greet organiseren die vrij toegankelijk is voor al zijn supporters! Op het gezellige 'Strand aan de Maas' zal Robert Doornbos vanaf 17:15 uur ruim de tijd nemen om iedereen te voorzien van een handtekening, foto, praatje en natuurlijk een lach!

In de zomermaanden heeft Rotterdam haar eigen strand met strandpaviljoen waar swingende DJ's elke dag een groot publiek vermaken met zon, zand en muziek aan de Maas. Een perfecte lokatie dus voor Robert Doornbos om als rasechte Rotterdammer al zijn fans uit te nodigen voor een leuke Meet&Greet! Het 'Strand aan de Maas' is gevestigd op het Leuvehoofd aan de voet van de Erasmusbrug (Centrumzijde). Met het openbaar vervoer is het 'Strand aan de Maas' gemakkelijk bereikbaar via de metro (halte Leuvehaven) of met tram 8, 20, 23 of 25. Meer informatie is terug te vinden op www.strandaandemaas.nl

ROBERT DOORNBOS: "Helemaal top dat ik jullie persoonlijk kan ontmoeten op de leukste lokatie van Rotterdam tijdens het leukste evenement van het jaar! Ik kijk er echt enorm naar uit om zondagmiddag eerst met mijn Minardi door de straten van Rotterdam te rijden en aansluitend jullie te ontmoeten op het strand. Het wordt dus zondag echt 'Monaco aan de Maas' en ik beloof er een superspektakel van te maken!"

NIEUWS en FOTO worden aangeboden door INSIGHT F1 MOTORSPORT REPORT in samenwerking met STRAND AAN DE MAAS. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar Robert Doornbos' officiële website www.robertdoornbos.com of kunt u contact opnemen met Jeroen Vermeeren (+31 621 541 564 / jeroen@insightf1.com).