Raritan's Dominion SX productlijn ondersteunt Solaris 10

Raritan

Raritan's Dominion SX productlijn ondersteunt Solaris 10

CAPELLE AAN DEN IJSSEL, Nederland, August 3/PRNewswire/ --


-- Raritan's Dominion SX behaalt Solaris Ready Certificatie --

Raritan kondigt vandaag aan dat haar Dominion(R) SX serial-over-IP productlijn Sun Microsystems' nieuwste operating system - Solaris(TM) 10 OS - ondersteunt voor alle ondersteunde platforms. Bovendien hebben de Dominion SX producten de Solaris Ready certificatie behaald.

'The Solaris Ready certificatie is nog een bewijs van onze strategie om oplossingen te leveren die naadloos samenwerken in alle IT omgevingen,' zegt Naim Malik, senior product manager bij Raritan. 'The Dominion SX serial console servers zijn ontworpen om op afstand een breed scala aan IT-apparatuur - servers, routers, etc. - te kunnen beheren in multi-vendor omgeving, zoals datacentra, locale vestigingen, virtuele en lights-out datacentra.'

'We zijn blij dat Raritan's nieuwe Dominion SX modellen voldoen aan onze kwalificatie-eisen en nu het Solaris Ready logo mogen voeren. Zo herkennen klanten de Dominion SX eenvoudig als een product dat bewezen samenwerkt met Solaris; het toonaangevende Operating System (OS) in de industrie voor SPARC, x86 en x64 platforms,' zegt Juan Carlos Soto, software CTO en vice president, Software Lifecycle Engineering, Sun.

The Dominion SX serial console server modellen lopen van vier poorten tot het nieuwe 48 poort model (DSXA-48), welke onder andere dual LAN, dual AC feed, en een geïntegreerd modem heeft.

Over het Solaris Ready programma

Het Solaris Ready programma is een initiatief uit de industrie om klanten in snel staat te stellen leveranciers te vinden die voldoen aan de eisen voor Sun's network computing omgeving en bovendien voldoen aan specifieke programma eisen als installatiegemak, gebruiksgemak, beheer en netwerktoegankelijkheid.

Over Raritan

Raritan, is gevestigd in Somerset, N.J., en is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het beheer van IT infrastructuurapparatuur, zoals servers en netwerkhardware, en de opdrachtkritische toepassingen en diensten die erop draaien. Met de uiterst betrouwbare en responsieve IT beheeroplossingen - gebaseerd op KVM-switches, seriële console servers, remote connectiviteit producten en beheersoftware - kunnen bedrijven snel problemen lokaliseren, en vanop elke gewenste computer en op elk gewenst moment toegang krijgen tot de storingen en ze herstellen. Dit vereenvoudigt en versnelt de werkprocessen van datacentra - zoals het afhandelen van incidenten, problemen en veranderingen - waardoor de productieve tijd van de service en de productiviteit van het personeel verbetert. De oplossingen van Raritan worden gebruikt om meer dan 50.000 datacentra en andere IT-sites over de hele wereld te beheren. De Peppercon OEM-afdeling van Raritan ontwikkelt, produceert en verkoopt geavanceerde, hardwaregebaseerde, remote beheer onderdelen die gebaseerd zijn op digitale KVM-over-IP en IPMI-technologie. Raritan werd opgericht in 1985 en viert haar 20ste verjaardag van technische innovatie. Raritan heeft wereldwijd 35 kantoren en zijn producten worden verdeeld in 76 landen. Bijkomende informatie is terug te vinden op raritan.nl.

All marks are the property of their respective owners. Sun, Sun Microsystems, the Sun logo, Solaris, and The Network Is The Computer are trademarks or registered trademarks of Sun Microsystems, Inc. in the United States and other countries. All SPARC trademarks are used under license and are trademarks or registered trademarks of SPARC International, Inc. in the United States and other countries. Products bearing SPARC trademarks are based upon an architecture developed by Sun Microsystems, Inc.

Raritan Europe, B.V.
Eglantierbaan 16
2908 LV Capelle aan den Ijssel
The Netherlands

+31-10-284-4040
sales.europe@raritan.com

/Website: www.raritan.com/

Source: Raritan

Media Contact: Susana Thompson, +1-978-526-1601 x2, sthompson@theHarborGroup.com