WALIBI WORLD

Walibi viert OUD EN NIEUW IN DE ZOMER

PERSBERICHT

WALIBI VIERT OUD EN NIEUW IN DE ZOMER

Biddinghuizen, 24 december 2004

Over een paar dagen wordt in heel Nederland het nieuwe jaar gevierd. De oliebollen liggen al in het vet en het vuurwerk wordt al enthousiast besteld. Toch viert niet iedereen het nieuwe jaar op 1 januari. Kangoeroe Walibi, de nieuwe held van het themapark Walibi World (voormalig Six Flags Holland), heeft besloten het nieuwe jaar midden in de zomer te vieren.

Ruim een maand geleden kwam Walibi terug van zijn 5 jaar durende wereldreis. Hij landde op luchthaven Lelystad en werd daar door een grote hoeveelheid pers en kinderen als een ware held ontvangen. Met zijn komst werd op feestelijke wijze het voormalige Six Flags Holland tot Walibi World gedoopt. In dit nieuwe themapark zal de inspiratie die Walibi tijdens zijn wereldreis heeft opgedaan, te zien zijn. Unieke en spetterende nieuwe attracties, shows en entertainment voor jong en oud, worden toegevoegd aan de vele attracties en shows die het themapark al rijk is.

Tijdens zijn wereldreis heeft Walibi ook zijn lieve vriendin Walibelle ontmoet en heel veel andere vrienden van over de hele wereld. Op 25 maart 2005 zullen zij, samen met Walibi, het nieuwe Walibi World openen en de nieuwe attracties en shows aan de gasten presenteren. In Walibi Land, het deel van het park speciaal voor de jongste bezoekers van Walibi World, zullen Walibi, Walibelle en alle vriendjes gaan wonen om zo het gehele seizoen de gasten een onvergetelijk dag te kunnen bezorgen.

Helaas is het Walibelle en de vrienden niet gelukt om al voor oud en nieuw naar Nederland te komen. Daarom zal Walibi met zijn Walibelle, zijn vrienden en natuurlijk alle gasten van Walibi World het nieuwe jaar midden in de zomer vieren!

Op 3, 10 en 17 augustus 2005 kan heel Nederland -New Year's Eve- vieren, samen met Walibi. Het themapark zal op die avonden tot middernacht geopend zijn. Er zullen oliebollen worden uitgedeeld, bubbels worden gedronken en samen worden afgeteld naar het nieuwe jaar. Uiteraard worden de avonden afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Het vieren van het nieuwe jaar midden in de zomer... een beetje raar natuurlijk, maar wel heel erg gezellig!

Walibi wenst Nederland prettige feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar!

---

Noot voor de redactie,