AutoRai

Print

Modernste Porsche Centrum in Heteren

(4-8-2005)
In Gelderland verrijst begin 2006 het modernste Porsche Centrum van Nederland. Onder de naam Porsche Centrum Gelderland opent de nieuwe Porsche dealer in februari volgend jaar haar deuren in het Gelderse Heteren, langs de A50 tussen Nijmegen en Arnhem

âWij zijn onderscheidend omdat wij niet alleen veel kennis van nieuwe modellen Porsches in huis hebben, maar ook van oudere bouwjaren, zegt Mark Wegh, die samen met Eric Hendriks directeur-eigenaar wordt van de nieuwe Porsche vestiging. Porsche Centrum Gelderland beschikt over een groot aantal technische medewerkers, die tussen de 5 en 10 jaar ervaring met Porsche hebben. Het bedrijf is onder andere ontstaan uit een integratie van de activiteiten van het bedrijf Carreric, een Porsche specialist uit Mook.

De nieuwe officiële Porsche dealer â de zesde in Nederland â start direct na de bouwvak met de bouw van een hightech pand op het zuidelijke deel van het bedrijventerrein Poort van Midden-Gelderland op een kavel aan de Ressenerbroek. Het Porsche pand krijgt twee verdiepingen en wordt volledig ingericht volgens de corporate identity van de sportwagenfabrikant in Stuttgart. Het heeft een opvallende staalconstructie en veel glas en heeft daardoor een transparant, open en ruimtelijk karakter.

Porsche bouwt al decennia lang exclusieve sportwagens. Daarnaast bestaat er sinds enkele jaren een sportieve Porsche SUV, waarmee het merk ook in het topsegment tegemoet kan komen aan de vraag naar een gezinsauto. Porsche streeft naar maximale innovatie bij de ontwikkeling van haar producten. Daarmee weet het merk de combinatie van snelheid en veiligheid met elkaar te verenigen.