Landstede


Nieuw cursusaanbod

Foutloos schrijven, omgaan met de computer of een vak leren? Landstede biedt allerlei vrijetijdscursussen en (deeltijd)opleidingen waarmee u zich verder kunt ontwikkelen, zowel in het privé-leven als op het werk. De opleidingen en cursussen zijn voor jong en oud, en voor beginners en gevorderen.

Vakgerichte opleidingen
Iedereen die binnen zijn vakgebied wil doorgroeien of een (nieuw) vak wil leren, kan kiezen uit een ruim opleidingsaanbod. Zo biedt Landstede bijvoorbeeld economische opleidingen, opleidingen op het gebied van management, communicatie, toerisme, juridische dienstverlening, gezondheidszorg, haarverzorging, visagie, welzijn/SPW, ICT en veiligheid.

Anderstaligen
Daarnaast zijn er voor anderstalingen en nieuwkomers opleidingen en cursussen die hen vertrouwd maken met de Nederlandse samenleving, taal en cultuur.

Ook mensen met een beperking kunnen bij Landstede terecht. Er zijn verschillende opleidingen en cursussen, zoals een zelfredzaamheidscursus, een computeropleiding of een kookcursus.

Vrijetijdscursus
Het pakket aan vrijetijdscursussen bestaat naast schrijf- en computercursussen onder meer uit een cursus Communicatie. Hierbij staat het krijgen van durf en zelfvertrouwen centraal.

Wie vrijwilligerswerk doet of actief is in verenigingen, kan veel hebben aan een cursus over hierover. Voor (jong)volwassenen die hun eigen financiën op orde willen krijgen en houden, is de cursus Rondkomen met je inkomen opgezet.

Voor ouders die hun kind willen begeleiden bij het maken van huiswerk is er een opfriscursus wiskunde. En voor ouderen is er een cursus Omgaan met de mobiele telefoon voor 55+.

Locatie
De opleidingen en cursussen worden gegeven op Landstede-locaties in Gelderland en Overijssel. Kijk hier voor de adresgegevens en de routeplanner.

Brochure en Open Huis
Meer informatie over een opleiding of vrijetijdscursus van Landstede? Vraag een brochure aan via tel. 0800-0245666 (gratis).

Ook kunt u terecht op op het Open Huis of een van de informatieavonden die Landstede organiseert. Kijk hier voor alle data.

Landstede Opleidingen & Cursussen voor volwassenen