Eemland zuid 09.45

Utrecht 05-08-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Spiegel en lamp kapot

AMERSFOORT- Op donderdagvond werd een man aangehouden nadat hij een lamp en spiegel had vernield in een horecagelegenheid. De 25-jarige man uit Maarssen had in de gelegenheid aan de Puntenburgerlaan de vernieling gepleegd en de cafebaas waarschuwde de politie. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Zware tas

AMERSFOORT- Op donderdagavond werd een man aangehouden omdat hij vermoedelijk een gestolen autoradio op zak had. Omstreeks 19.45 uur zagen agenten een 41-jarige man uit Amersfoort fietsen over de Franklinstraat. De man had een zwarte tas aan zijn stuur hangen en toen de man de agenten zag fietste hij hard weg. Door dit verdachte gedrag werd de achtervolging ingezet en hij werd staande gehouden. In de tas zat een autoradio. Een hand van de man was bebloed en zeer vermoedelijk was de autoradio net gestolen. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Rake klap

AMERSFOORT- Op donderdagmiddag kreeg een overvaller een koekje van eigen deeg. Omstreeks 15.00 uur kwamen twee personen een horecagelegenheid binnen aan de Vlasakkerweg. Hij moest onder bedreiging geld afgeven. De medewerker was niet van plan mee te werken en sprong over de toonbank. Direct kreeg een van de overvallers een fikse kaakslag. Beiden schrokken hier kennelijk zo van dat ze direct wegrenden. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen contact op te nemen met de politie van het district Eemland zuid; 0900-8844.