Gemeente Edam-Volendam

Nieuwsberichten

05-08-2005
Openbare kennisgeving ter inzage legging ontwerp-beschikking ingevolgde de wet milieubeheer
Openbare kennisgeving ter inzage legging ontwerp-beschikking ingevolgde de wet milieubeheer

Gemeente Edam-Volendam
KENNISGEVING

OPENBARE KENNISGEVING TER INZAGE LEGGING ONTWERP-BESCHIKKING INGEVOLGE DE WET MILIEUBEHEER

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam maken overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 3:19 tot en met 3:21 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 13:4 van de Wet milieubeheer bekend, dat zij voornemens zijn om op de hierna genoemde aanvrage(n) om een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer positief te beschikken, zulks onder voorschriften ter bescherming van het milieu.

Odion, Postbus 138 , 1440 AC Purmerend voor het oprichten en in werking hebben van een scheepswerf voor houtscheepsbouw en restauratie van houten schepen aan het adres Slobbeland 13-15, 1131 AA Volendam;

De ontwerp-beschikking(en), de aanvragen en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf heden gedurende vier weken voor een ieder ter inzage op de sectie Bouw- en Milieuzaken van de afdeling VROM van de Sector Grondgebied, Mgr. C. Veermanlaan 1f te Volendam, op werkdagen van 8.30-12.30 uur. Tevens is inzage mogelijk na telefonische afspraak (0299-398446) op woensdagen van 18.00-21.00 uur.

Bedenkingen tegen het ontwerp van de vergunning kunnen door een ieder binnen vier weken na de dag van de ter inzage legging van de ontwerp-vergunning schriftelijk worden ingebracht bij: Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam
Postbus 180
1130 AD Volendam
De ingebrachte bedenkingen worden mede ter inzage gelegd. Degene die bedenkingen inbrengt kan verzoeken zijn persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Desgevraagd bestaat tevens de mogelijkheid voor het houden van een gedachtewisseling, met de mogelijkheid tot het indienen van mondelinge bedenkingen, over het ontwerp van de vergunning binnen eerdergenoemde termijn van vier weken. De aanvrager van de vergunning kan bij deze gedachtewisseling aanwezig zijn. Deze gedachtewisseling zal indien daaraan behoefte bestaat worden gehouden op 17 augustus 2005. Verzoeken tot het houden van een gedachtewisseling kunnen tot drie dagen vóór deze datum worden gericht aan de afdeling VROM van de Sector Grondgebied, Mgr. C. Veermanlaan 1f te Volendam (telefoon 398446).

Edam-Volendam, 3 augustus 2005

Burgemeester en wethouders van Edam-Volendam,
de secretaris, de burgemeester,
Mr. D.K.W. Hendriks W.J.F.M. van Beek