PERSBERICHT - 2005-08-04

Nina Krockow blij met bekroning Nederlands-Duits initiatief

Marketingprijs voor internationaal toerismeproject '2-Land'

Grote erkenning voor 2-LAND: Het "Internationale Bustouristik Verband" (RDA) heeft het Nederlands-Duitse toerismeproject onderscheiden met de "Rode Bus"'. Dat is een prijs die de RDA eenmaal per jaar uitreikt. Daarmee worden de beste marketingactiviteiten van organisatoren van bus- en groepsreizen bekroond. Het 2-LAND-project kreeg de prijs voor de organisatie van groepsarrangementen.

2-LAND biedt wat op internet en in de catalogus beloofd wordt, aldus het busplatform. Verder voldoen catalogus en website aan de eisen van leesbaarheid en helderheid van de beschrijving. De prijsuitreiking vond plaats tijdens de RDA-workshop in Keulen.

Bevestiging
"De onderscheiding is een bevestiging van ons goede werk voor de hele regio", aldus een verheugde Nina Krockow van het 2-LAND-project. De prijs is bedoeld om de kwaliteit in deze sector te verbeteren, onder meer door het aanmoedigen van innovatie en van het bedenken van creatieve oplossingen. De "Rote Bus" (Rode Bus) wordt sinds 1986 toegekend door vakjournalisten en marketingadviseurs.

Informatie
Voor boekingen, meer informatie of brochures met arrangementen in 2-LAND, kan men terecht op telefoonnummer 077-4733055, www.2-LAND.nl of mailen naar info@2-LAND.nl. Via internet kan de gewenste reis per muisklik gereserveerd worden.

Over 2-Land
Het grensoverschrijdende 2-LAND-project strekt zich uit over de Nederlandse regio's Noord- en Midden-Limburg en een groot deel van de Duitse Niederrhein. Dit tweelandenproject wordt mede gefinancierd door het EU-programma INTERREG III A van de Euregio Rijn-Maas-Noord en door de ministeries van economische zaken van Nederland en Noordrijn-Westfalen. Voor meer informatie: www.2-LAND.nl

Bij de foto: Nina Krockow (links) en Martina Baumgärtner van 2-LAND met hun bokaal en oorkondes bij de 'Rode Bus' (foto 2-LAND)