Gemeente Bronckhorst

Winaars prijsvraag nieuwe afvalwebsite gemeente Bronckhorst bekend

Om de introductie van de nieuwe afvalwebsite, www.bronckhorst-afval.nl, extra luister bij te zetten, is een prijsvraag uitgeschreven. Op de site staat alle informatie over de inzameling en verwerking van huishoudelijk afval in de gemeente Bronckhorst. Om de website te leren kennen, zijn drie vragen gesteld. De antwoorden waren door de site heen te vinden. Wie de vragen juist beantwoordde, maakte kans op de hoofdprijs: een digitale camera. Veel mensen hebben de afvalsite meteen geraadpleegd en de vragen beantwoord. Uit de goede inzendingen hebben we drie winnaars getrokken. Aljo Gansner uit Wichmond is er met de hoofdprijs vandoor gegaan. De 2e prijs was voor Jan Willem Hamer (E 50,-) en de 3e voor Marcel Wetzels (E 25,-). Deze beide heren krijgen hun prijs binnenkort thuisgestuurd.

De vragen en juiste antwoorden waren:
. Wanneer wordt de eerstvolgende keer restafval ingezameld in de Zonnestraat? Antwoord: 13 juli 2005 . Mogen medicijnen bij het restafval gedaan worden? Antwoord: nee . Tot wat wordt GFT-afval verwerkt? Antwoord: compost

Op de site staat ook een enquête. Verschillende mensen hebben deze al ingevuld en aangegeven de site als positief en makkelijk te beoordelen. Ze geven aan dat er veel en goed op het eigen huisadres toegespitste informatie op te vinden is.


---
Hengelo Gld, 5 augustus 2005

Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Margreet Arends, afdeling communicatie, tel. (0575) 75 04 70.


---- --