JobTrack en WebWereld bundelen krachten in ICT en arbeidsmarkt

Lensink van berkel comm.

Amsterdam, 5 augustus 2005- Vacaturesite JobTrack en ICT-nieuws specialist WebWereld zijn een exclusieve samenwerking aangegaan op gebied van ICT gerelateerde vacatures. Het betreft een strategische samenwerking waarmee de expertise van ICT en arbeidsmarkt gebundeld kan worden. Dit biedt op diverse wijzen toegevoegde waarde aan adverteerders en bezoekers. JobTrack is onderdeel van Wegener Dagbladen en WebWereld valt onder IDG Nederland, uitgeverij op ICT gebied.

Met de samenwerking zullen de ICT gerelateerde vacatures van JobTrack binnen 'Webwereld Jobs', het vacatureonderdeel van WebWereld, worden ontsloten. WebWereld kan haar bezoekers, zoals ICT-managers en netwerkspecialisten, hiermee nu ook ICT specifieke banen en relevante content aanbieden. Voor personeelsfunctionarissen een uitgesproken kans om de doelgroep van ICT professionals te bereiken. Daarnaast biedt het beide partijen de mogelijkheid hun naam uit te bouwen tot dé kennisbron op het gebied van ICT en arbeidsmarkt.

Om optimaal van elkaars expertise te kunnen profiteren zullen beide uitgeverijen ook op redactioneel gebied nauw gaan samenwerken. De nieuwe initiatieven betreffen o.a. een ICT barometer en een beloningsonderzoek. Volgens Michael Luttik van JobTrack is de samenwerking met WebWereld onderdeel van de partnerstrategie van JobTrack en draagt het bij aan het verder uitbouwen van een krachtig netwerk met waardevolle partners.

Over JobTrack Wegener Dagbladen
JobTrack Wegener Dagbladen - onderdeel van uitgeversconcern Koninklijke Wegener NV - is de onder Wegener Multimedia vallende businessunit die verantwoordelijk is voor sales en marketing van print en online richting het arbeidsmarktsegment. JobTrack Wegener Dagbladen koppelt de kracht van werven via het regionale dagblad aan de voordelen van online werving via JobTrack.nl.
JobTrack.nl is met ca. 700.000 unieke bezoekers per maand de leidende vacaturesite voor de mbo en hbo doelgroep. De Wegener dagbladen zijn met wekelijks duizenden vacatures voor ruim 2,2 miljoen werkzoekenden het platform voor arbeidsmarktcommunicatie in de regio.

Over IDG
IDG Nederland is een vestiging van de International Data Group (IDG), 's werelds meest toonaangevende uitgeverij en onderzoeksinstelling in de ICT-branche. Meer dan 120 miljoen mensen lezen één of meer van IDG's 300 ICT-tijdschriften en -kranten, die in meer dan 85 landen worden uitgegeven. Andere producten en diensten die IDG wereldwijd aanbiedt, zijn ruim 330 websites, 470 onderzoekprogramma's voor verschillende (ICT) marktsegmenten en de organisatie van 168 technologie gerelateerde beurzen en conferenties. Meer informatie over IDG en IDG Nederland treft u aan op www.idg.com en www.idg.nl.