Politie Zeeland


---


W-5289-2005 Zoekaktie in Arnemuiden

In Arnemuiden zijn hulpdiensten donderdagavond enige tijd op zoek geweest naar een 12-jarige jongen.
De 12-jarige jongen bevond zich in een bootje van zijn vader en wilde de buitenboordmotor eraf halen. Hierbij is het bootje gaan schommelen waarna de 12-jarige jongen in het water viel. Zijn broertje, die nog op de kant stond, is naar huis gerend om zijn ouders te waarschuwen. De 12-jarige jongen was zelf aan de kant geklommen en had zich verstopt omdat hij bang was dat zijn ouders boos zouden worden. Op het moment dat duikers van de brandweer arriveerden en te water wilden gaan, kwam de jongen kletsnat aanlopen. De zoekaktie werd afgeblazen en de jongen werd weer herenigd met zijn familie.


W-5290-2005 Fietsendrager gestolen

Aan de Deltaweg in Vlissingen is donderdagavond tussen 19.00 uur en middernacht een fietsendrager gestolen.
De fietsendrager werd, ondanks dat deze was afgesloten met een hangslot, weggenomen van de trekhaak van een geparkeerde auto.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland