BOB blijft thuis met de koelkast en biertap in 1

Impact retail

4)

HOMEPUB; BOB blijft thuis met de koelkast én biertap in 1!

Na de succesvolle introductie van de biertap voor thuisgebruik vorig jaar en de stijgende verkoop van roestvrij stalen koelkasten, introduceert Homepub nu de eerste geïntegreerde biertap in een koelkast. Hiermee speelt Homepub in op de reeds eerder gesignaleerde trend om meerdere functies in een apparaat te combineren. Homepub is exclusief verkrijgbaar bij de winkels van it's en Modern Electronics.

Tilburg, 5 augustus. De klant voor consumentenelektronica is er duidelijk over: steeds vaker kiest de Nederlandse consument voor apparaten waarbij meerdere gebruiksfunctionaliteiten zijn gecombineerd. De verkopen van GSM telefoons met ingebouwde digitale camera's nam meteen na introductie een hoge vlucht en sinds enkele maanden zijn ook de eerste digitale camcorders met ingebouwde harddisc, memorecorder, fotocamera en mp3 speler een feit.
De succesvolle innovaties op het gebied van huishoudelijke apparatuur waren het afgelopen halfjaar ongetwijfeld de luxe roestvrijstalen koelkasten en niet te vergeten de thuistap voor het perfecte biertje.

HOMEPUB introduceert samen met it's en Modern Electronics vanaf maandag 8 augustus de eerste koelkast met ingebouwde biertap. De luxe koel-vriescombinatie uitgevoerd in hoogwaardig geborsteld roestvrij staal heeft net zo veel ruimte als een 'gewone gezinskoelkast'. De professionele biertap is in de deur van de koelkast ingebouwd zodat het bier altijd de juiste temperatuur heeft, maar de biertap toch langs de buitenzijde kan worden gebruikt. Alle 5 liter wegwerpfustjes, die van diverse merken in de supermarkt of slijterij te koop zijn, zijn geschikt om in de HOMEPUB te gebruiken. Bovendien is in de koelkast ruimte voorzien voor een extra fust, hierdoor is het niet nodig om bij het aanbreken van een nieuwe fust te wachten met tappen, want het bier heeft al de juiste temperatuur.

De HOMEPUB is exclusief verkrijgbaar bij alle winkels van it's en Modern Electronics en wordt geïntroduceerd voor 799,- Euro. Meer informatie over de HOMEPUB en de verkooppunten is beschikbaar via www.itsonline.nl en www.modern.nl .

Voor beeldmateriaal of meer informatie kunt u contact opnemen met IMpact Retail, telnr.
013 594 52 00, Ellen Haans - van de Weijer, telnr. 0652 518 515 of Heidi Anthonis, tel.nr
0625 082 057.