Ingezonden persbericht


Ongekende 'run' op vliegtickets bij Vliegticketszoeken.nl


- Het slechte weer brengt lastminutereiziger naar zonbestemming -

Door het aanhoudende slechte weer deze zomer is het aantal vliegticketboekingen explosief toegenomen. Nederlanders houden het momenteel massaal voor gezien in eigen land en zoeken de warmte op. Bij online ticketbrooker Vliegticketszoeken.nl is het aantal boekingen sinds vorige week zelfs verdrievoudigd ten opzichte van begin vorige maand. Met name vliegtickets naar de zonnige vakantiebestemmingen als Griekenland, Spanje en Turkije zijn erg in trek bij de lastminuteboekers.
Over Vliegticketszoeken.nl

Shirley, de hostess van Vliegticketszoeken.nl, geeft in één keer de beste prijs voor het juiste ticket. Vraag een vlucht op en zie meteen op het allereerste scherm de volledige reissom. Dit betekent dat alle toeslagen al in de getoonde prijs zijn inbegrepen. Bovendien zijn de boekingen realtime. Dit betekent dat als een vlucht getoond wordt, deze werkelijk beschikbaar is om te boeken. Ook zoekt het systeem of het misschien goedkoper is om vanaf een andere luchthaven in Nederland te vliegen.
Meer informatie

Meer informatie over vluchten, airlines en vertrektijden is beschikbaar op www.vliegticketszoeken.nl. Consumenten kunnen voor vragen terecht op nummer 0900-28 76 654 (¬ 0,80 p.m.) of een e-mail sturen naar info@vliegticketszoeken.nl.


---