Ingezonden persbericht


Persbericht

SnelStart introduceert SnelStart Online

TEXEL -- SnelStart boekhoudsoftware kan binnenkort ook via internet (online) gebruikt worden. Dit gebeurt in samenwerking met het RDC, onder andere bekend van de kentekenregistratie en de APK-keuring. SnelStart betreedt hiermee de snelweg van de internetvoordelen. Een markt die interessant kan worden voor administratiekantoren en ondernemers.

Directeur W. Ploeg sr. van SnelStart Software is van mening dat er veel verkeerde en onzorgvuldige argumenten worden aangedragen om het internetboekhouden te introduceren: 'Er is geen sprake van enorme besparingen en ook veel aangedragen praktische argumenten zijn niet juist. Zo heeft een stukadoor in de eerste plaats interesse in zijn stucwerkactiviteiten en wil hij waarschijnlijk zijn bedrijfsactiviteiten uitbouwen. Het voeren van een boekhouding komt vaak op de laatste plaats. Daarom is mijn verwachting dat de meeste ondernemers uiteindelijk toch op dezelfde manier verder gaan.'

Een makkelijke samenwerking van de ondernemer met zijn financieel adviseur is veel belangrijker. Om die reden gaat SnelStart zich wel degelijk met online werken bezighouden en wordt de optie SnelStart Online geïntroduceerd.

De ondernemer schaft hiervoor zijn eigen offline SnelStartpakket aan. De aanschafkosten zijn laag doordat alle modules geschikt zijn als on line toepassing. Daarnaast sluit hij direct of later een overeenkomst met het RDC, al beschikbaar vanaf ¤ 11,50 per maand, zodat de ondernemers zowel thuis als op kantoor bijvoorbeeld kan factureren en/of boekhouden. En dat niet alleen: ook zijn financiële adviseur ook via het RDC online samenwerken en informatie uitwisselen.

De heer Ploeg is van mening dat online boekhouden op dit moment een hype is. Of online boekhouden op langere termijn een groot succes wordt, zal de toekomst leren. SnelStart heeft in het RDC in ieder geval een zeer betrouwbare partner gevonden. De meerwaarde hiervan kunnen we wederom samenvatten de visie die SnelStart al jarenlang uitstraalt: 'met het oog op de toekomst!'.

Noot voor de pers:

Wilt u nadere toelichting of wilt u een uitgebreider verhaal maken over SnelStart, neem dan contact op met:

SnelStart Software

Alg. directeur W. Ploeg sr.

Telefoon (0222) 31 87 77

E-mail wploegsr@snelstart.nl

Harkebuurt 3, Postbus 302, 1794 ZG Oosterend -- Texel, http://www.snelstart.nl