Gemeente Oss


5/8/2005 - Digitale gemeentegids in een nieuw jasje

Plattegrond
Naast de papieren gids, die jaarlijks in de gemeente huis-aan-huis wordt verspreid, is nu ook de digitale gemeentegids vernieuwd. De gids informeert u over allerlei zaken op het gebied van verenigingen, scholen, maatschappelijk leven en meer. Gegevens uit de gids zijn gecombineerd met een digitale plattegrond ter vergroting van het zoekgemak. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar sportaccommodaties, dan zijn de locaties ook in de plattegrond te zien.

Werking
U vindt de digitale gemeentegids onder het kopje `Kennismaken met Oss'. Nadat u het beginscherm van de digitale gemeentegids heeft geopend, treft u aan de rechterkant uitgebreide informatie over de werking van de gids. Wij raden u aan deze informatie te lezen voordat u de gids gaat gebruiken.

Actueel
De digitale gemeentegids is samengesteld door Wegener Suurland en Wegener Falkplan. In de gids vindt u vele adressen, telefoonnummers, website-adressen, namen van contactpersonen van organisaties, bedrijven en instellingen in de gemeente Oss. De gegevens zijn verzameld door Wegener Suurland en worden ook door deze organisatie geactualiseerd.

Wijzigingen
Wijzigingen of nieuwe vermeldingen voor de gemeentegids kunt u rechtstreeks doorgeven aan Wegener Suurland met behulp van het wijziging-/nieuwe meldingenformulier dat u aantreft in de digitale gemeentegids. Vier keer per jaar voert Wegener Suurland -in eigen beheer- correcties uit op de gegevens uit de digitale gemeentegids. Dit houdt in dat tussentijdse wijzigingen en/of nieuwe vermeldingen niet per direct doorgevoerd worden, maar op stapel worden gezet voor de eerstvolgende correctieronde. Hierdoor blijft de digitale gemeentegids actueler dan de papieren versie, omdat deze één keer per jaar verschijnt.

Ga naar de digitale gemeentegids