Siemens

Persbericht

COM 0508.687 nl

Den Haag, vrijdag 5 augustus 2005

Siemens introduceert de CX75: de multimediale entertainer

Met de CX75 laat Siemens zien dat kwaliteit, functionaliteit en design perfect samengaan. De telefoon beschikt over tal van nuttige features. Zo garandeert de 1.3 megapixel digitale camera een uitstekende foto- én videokwaliteit waarbij de resultaten weergegeven worden op het heldere display met maar liefst 262.000 kleuren.

Door de GSM rechtstreeks op een PC of printer aan te sluiten is het afdrukken van foto's een koud kunstje. Dankzij de Bluetooth(tm) technologie zijn kabels hierbij overbodig. De MP3-speler zorgt bovendien altijd en overal voor muzikaal entertainment.

Entertainment vindt de gebruiker ook terug in de spannende 3D-spelletjes. In combinatie met Bluetooth(tm) zijn de spelletjes voor meerdere spelers toegankelijk. Naast de reeds geïnstalleerde 3D-spelletjes op de CX75 kan de gebruiker via de download-assistent tal van andere applicaties downloaden, waaronder een foto-editor, een multimedia-agenda, nieuwe logo's, spelletjes en ringtones. Het multimediakaartslot maakt de opslagruimte van de CX75 onbeperkt.

Mobile blogging
Om permanent over voldoende geheugen te beschikken kan de gebruiker foto's onderweg rechtstreeks naar het internet uploaden (mobile blogging). Ook dit gebeurt draadloos dankzij de aanwezige Bluetooth(tm) interface.

Praktische accessoires
De handsfree 'Car Kit Bluetooth(tm) Portable HKW-700' die compatible is met alle Bluetooth(tm)toestellen met Handsfree Profile, of de hoogwaardige 'Headset Bluetooth(tm)HHB-600 maken de CX75 bijzonder comfortabel in gebruik.

Met de inklapbare en draagbare Mobile Music Set IMS-700 kunnen MP3-tjes in de telefoon ook onderweg beluisterd worden. Er kunnen tevens alternatieve muziekbronnen op de Mobile Music Set IMS-700 worden aangesloten.


- Verkoopadviesprijs Siemens CX75 299,00

- Verkoopadviesprijs Mobile Music Set IMS-700 99,00
- Verkoopadviesprijs Car Kit Bluetooth(tm) Portable HKW-700 125,00
- Verkoopadviesprijs Headset Bluetooth(tm) 79,00

De CX75 en accessoires zijn vanaf heden verkrijgbaar.