Politie Zeeland


---


Z-5305-2005 Diefstal auto, IJzendijke

Tussen donderdagmiddag 14.00 uur en vrijdagmiddag 12.00 uur is een auto die geparkeerd stond aan de Koninginnestraat in IJzendijke weggenomen.
Het betreft een grijze Volkswagen, type Passat TDI met het kenteken 97-FL-ZB.
De waarde van de auto is onbekend.


O-5306-2005 Vernieling auto, Baarland

Tussen woensdagavond 18.00 uur en vrijdagmiddag 13.00 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Landingsweg in Baarland.
De auto is aan de linker- en rechterzijde bekrast. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-5307-2005 Doorrijden na aanrijding

In de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.00 uur zijn twee auto's, die geparkeerd stonden aan de Jacob Catsstraat in Goes, beschadigd geraakt door een bromfietser die tegen de auto's aanreed.
Een van de autobezitters hoorde rond genoemd tijdstip een klap. Toen hij uit het raam van zijn woning keek zag hij een onbekende jongeman zijn bromfiets oppakken en wegrijden in de richting van de Evertsenstraat.
Een van de auto's raakte aan de linkerzijde gedeukt. De andere auto raakte beschadigd aan de bumper aan de achterzijde.
Het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-5308-2005 Diefstal uit huisje bij caravan, Renesse

In de nacht van donderdag op vrijdag tussen 00.45 uur en 02.20 uur is er ingebroken in een huisje wat bij een caravan op een kampeerterrein aan de Roelandsweg in Renesse stond.
Uit het huisje zijn o.a. communicatieapparatuur, fotoapparatuur en parfums met een totale waarde van enkele honderden euro's weggenomen.
Het huisje is opengebroken; het totale schadebedrag is nog onbekend.


O-5309-2005 Kop-staart aanrijding in Goes

Vrijdagmiddag rond 14.10 uur vond er op de Westsingel in Goes een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 42-jarige automobilist uit Korschenbroich (D) reed over de Westsingel komende uit de richting van het Tiendenplein.
Toen er bij de voetgangersoversteekplaats twee personen overstaken remde hij.
De 74-jarige automobiliste uit Goes, die achter hem reed, kon niet meer op tijd tot stilstand komen.
Een inzittende van de Duitse automobilist, een 9-jarig meisje uit Korschenbroich, is met nekklachten overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.


O-5310-2005 Vernieling auto, Renesse

Vrijdagmiddag tussen 14.30 uur en 14.55 uur zijn er vernielingen gepleegd aan een auto die geparkeerd stond aan de Wilhelminaweg in Renesse.
De achterruit is vernield. Het schadebedrag is nog onbekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.