Gemeente Renswoude


Datum: 08/08/2005
ONTWERPVERGUNNINGEN WET MILIEUBEHEER
Vanaf morgen ligt gedurende vier weken in het gemeentehuis, Dorpsstraat 4 te Renswoude, de volgende ontwerpbeschikkingen ingevolge de Wet milieubeheer ter inzage:

1. de heer B. Legemaat ten behoeve van zijn agrarisch bedrijf op het perceel Utrechtseweg 24 te Renswoude. De aanvraag heeft betrekking op het omruilen van rosékalveren naar witvlees kalveren;
2. de heer W. de Vries ten behoeve van zijn agrarisch bedrijf op het perceel Emminkhuizerlaan 2 te Renswoude. De aanvraag heeft betrekking op de uitbreiding van de melkveehouderij;
3. de heer E. Henken ten behoeve van een oprichtingsvergunning ingevolge Wet milieubeheer voor zijn te realiseren agrarisch bedrijf aan de Grote Fliertsedijk te Renswoude. Er is hier in het kader van het pilotproject verplaatsing intensieve veehouderijen sprake van een hervestiging.

Strekking van de ontwerpbeschikking: het onder voorwaarden verlenen van de gevraagde revisievergunning. De ontwerpbeschikking kan worden ingezien op werkdagen tijdens kantooruren (van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur) en, op verzoek (tel. 0318-578153), buiten kantooruren. Gemotiveerde bedenkingen tegen het ontwerpbesluit kunnen door een ieder gedurende de termijn van terinzageligging, derhalve tot 7 september 2005 schriftelijk worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude. De ingekomen bedenking wordt bij de andere stukken ter inzage gelegd.
Bouwvergunningen
Datum: 08/08/2005

INGEKOMEN AANVRAGEN REGULIERE BOUWVERGUNNINGEN
De volgende aanvragen voor een reguliere bouwvergunning zijn ingediend:

1. de gemeente Renswoude ten behoeve van het plaatsen van een bergbezinkvoorziening aan de Oude Holleweg te Renswoude;
2. mevrouw E.F. Blaauwendraat ten behoeve van het oprichten van een berging/nachthok voor kippen en verbouw van een bedrijfsruimte tot kinderdagverblijf op het perceel Groeperweg 4a te Renswoude;
3. de heer Van Dam ten behoeve van het vergroten van de woning op het perceel Kerkstraat 8 te Renswoude;

4. de heer G. Moesbergen ten behoeve van het vergroten van de woning op het perceel Barneveldsestraat 16a te Renswoude;
5. de heer W. van Essen ten behoeve van het vergroten van de woning en berging op het perceel Van Arckelweg 47 te Renswoude.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J.C. van Essen van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht, tel.: 0318-578160.

AANVRAAG GEWIJZIGDE REGULIERE BOUWVERGUNNING
De volgende aanvraag voor een gewijzigde reguliere bouwvergunning is ingediend:

* de heer C. Bos namens Brandhof Diervoeders voor het oprichten van een loods ten behoeve van verkoop & opslag op het perceel Kooiweg
4 te Renswoude.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J.C. van Essen van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht, tel.: 0318-578160.

INGEKOMEN AANVRAGEN LICHTE BOUWVERGUNNINGEN
De volgende aanvragen voor een lichte bouwvergunning zijn ingediend:
1. de heer H. van Deelen ten behoeve van het vergroten van het woonhuis op het perceel Woudegge 13 te Renswoude;
2. de heer H. Hendriks ten behoeve van het plaatsen van een dakkapel op het voordakvlak van de woning op het perceel Van der Sevenderlaan 15 te Renswoude.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer J.C. van Essen van de afdeling Bouw- en Woningtoezicht, tel.: 0318-578160. Nieuwe wijkagent
Datum: 08/08/2005

Henk van Doorn, wijkagent van Renswoude, heeft een andere baan gekregen bij de Regiopolitie Utrecht. De opvolger van Henk van Doorn is Evert van Eden. Binnenkort zal de heer Van Eden contact opnemen met diverse instellingen en verenigingen in Renswoude om kennis te komen maken.
Wet Milieubeheer