Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 5 augustus 2005

Mega Zomer Strand Spektakel op Vakantiepark De Bergen Wanroij Strandparty met vele extra's

Vakantiepark De Bergen organiseert dinsdag 9 augustus van 16.00 tot 01.00 uur voor de eerste keer een mega Zomer Strand Spektakel op het strandbad. Bezoekers kunnen maar liefst negen uur genieten van veelbelovende DJ's die zorgen voor opzwepende dance, ondersteund door spectaculaire lasershows. Daarnaast kunnen de feestgangers zich wagen aan touwbanen over het strandbad, diverse attracties, luchtkussens of een heus Parijs Dakar. Wie even wat rustiger aan wil doen geniet van het kampvuur en een barbecue of struint over de gezellige braderie. De entree bedraagt slechts EUR 3,75.

DJ's en lasershows
Voor het eerst in de geschiedenis van Vakantiepark De Bergen Wanroij organiseert het park dinsdag 9 augustus op haar strandbad en mega Zomer Strand Spektakel. Het evenement duurt van 16.00 tot 01.00 uur en er staat de bezoekers, voor slechts EUR 3,75, veel spannends te wachten. Er is een groot podium met optredens van Move it en DJ John. De gigantische geluidsinstallatie en spectaculaire lasershows maken het dansevenement helemaal af.

Voor elk wat wils
Voor wie niet van dansen houdt, is er zeker ook genoeg te beleven. Voor durfals zijn er touwbanen over het strandbad gespannen, zijn er leuke attracties, luchtkussens en er is zo waar een Parijs Dakar. Tevens is er een gezellige braderie, een kampvuur en een smakelijke barbecue. Kortom: een evenement voor jong en oud.

Speelplezier
Een dagje in attractiespeeltuin De Bergen in Wanroij staat garant voor veel speel- en strandplezier. Het park beschikt over één van de grootste speeltuinen van Nederland. Alle vormen van speelplezier zijn aanwezig: schommels, glijbanen, klimtorens en nog veel meer. Voor de allerjongste gasten zijn er speciale speeltoestellen. Bovendien heeft het park een groot aantal attracties, zoals trapskelters, pony rijden, minicars en roeiboten. In de grote speeltuin komen kinderen tijd te kort. Verschillende houten en metalen speeltoestellen, gelegen in het bos, zorgen voor urenlang speelplezier.

Waterpret
En wie genoeg gespeeld heeft, kan heerlijk uitrusten op de grote zandstranden van De Bergen. Het 6 hectare grote meer beschikt over verschillende stranden. Het water is nergens dieper dan twee meter en daardoor bijzonder geschikt voor waterpret. Een drijflijn geeft zelfs aan waar het water dieper wordt dan één meter.

Voor meer informatie over Attractiespeeltuin De Bergen Wanroij kan men bellen met telefoonnummer: 0485-335450, of kijken op www.debergen.nl.

Noot voor de redactie (