Politie Zuid-Holland-Zuid

09/08 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

09-08-2005 - Persberichten District II

HUISELIJK GEWELD
SLIEDRECHT - De politie heeft in de nacht van 8 op 9 augustus een 22-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden in een flatwoning aan de Sperwerstraat. De man was onder invloed van alcohol en had zijn vriendin (21) in het gezicht geslagen en bedreigd. De man werd ingesloten.

BOTSING
PAPENDRECHT Op de Jacob Catslaan is op maandagmiddag 8 augustus een ongeval gebeurd. Een 66-jarige man reed in de auto over de Vondellaan in de richting van de Jacob Catslaan. Ter hoogte van de kruising wilde hij rechtsaf slaan. Hierbij zag hij een 48-jarige man op de fiets over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg. De fietser reed op dezelfde weg iets achter de auto. De fietser raakte licht gewond. Hij had last van zijn knie en hoofdpijn.

PEPPERSPRAY
MEERKERK De politie heeft maandagavond 8 augustus een 35-jarige man uit Frankrijk aangehouden op de A27 ter hoogte van Meerkerk. De politie zag een voertuig stilstaan op de afrit Meerkerk. Toen de agenten naderden, reed het voertuig weer verder de snelweg op. Daarop besloot de politie het voertuig staande te houden. In het portiersvak van de auto werd een busje pepperspray aangetroffen. De 35-jarige bestuurder gaf aan dat het van hem was. Daarop werd hij aangehouden. De man betaalde op het bureau een boete van 220 euro en kon daarna zijn weg weer vervolgen. Het busje pepperspray is in beslag genomen.