Binnensticht 11.30 uur

Utrecht 09-08-2005 - Nieuwsberichten district Binnensticht

Snelheidscontrole

BUNNIK Maandagmiddag heeft de politie op de Schoudermantel een snelheidscontrole gehouden. Van de 633 gecontroleerde autos overschreden 60 bestuurders de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 87 km/u.

Politie waarschuwt voor oplichting

ZEIST Maandag heeft de politie diverse meldingen ontvangen van bewoners uit Zeist dat zij benaderd waren door personen die zich voordeden voor politieagenten. De onbekende oplichters poogden pinpassen te krijgen en woningen te verkennen.

De politie ontving vier meldingen van bewoners aan de Albert C. Kerkhofflaan, Arnhemse Bovenweg en Wilhelminaparkflat. Vermoedelijk betreft het in alle gevallen dezelfde oplichters. Het betreft twee blanke mannen in de leeftijd van 25-30 jaar met een slank postuur. Zij waren gekleed in het blauw en droegen een soort politiepet. De politie adviseert om altijd om een legitimatiebewijs van de politie te vragen en de oplichters niet in de woning toe te laten. Indien mensen het niet vertrouwen, worden zij verzocht contact op te nemen met de politie via het telefoonnummer 112.