Als Zorro verklede actievoerder beklimt dak paleis Noordeinde

"Wij stellen een onderzoek in naar de wijze waarop deze man zich toch toegang tot het terrein heeft kunnen verschaffen met een rugzak bij zich met klim spullen!."

Zorro op bezoek,bij Werk-paleis van H.K.H. Koninigin BeatrixKoningin

Het nieuws 8 augustus 2005
DEN HAAG - De 53 jarigen,Vader en Opa Jos Aalders uit Velp is gistermorgen aangehouden nadat hij op het dak van paleis Noordeinde in Den Haag was geklommen. Om een gesprek met de Koninigin af te dwingen!

De als Zorro verklede actievoerder van Familie4Justice werd door de marechaussee gesommeerd zijn actie te staken waarop Jos Aalders zoals altijd vrijwillig naar beneden kwam. Hij werd vervolgens overgedragen aan de politie Haaglanden die hem voor verhoor mee nam naar het bureau.

De protestactie bij het werkpaleis van de koningin vond rond acht uur 's ochtends plaats. De andere leden van Familie4Justice bevestigden spandoeken aan het paleis hek met de tekst(Moeder der Nederlanden ,wat zijn uw onderdanen met onze Kinderen aan het doen!)waarna Jos Aalders zich op het dak vertoonde.

Volgens een woordvoerder van de marechaussee is de Velpse actievoerder aangehouden op grond van strafwetartikel 461: negeren toegangsverbod. en art138 lid wetboek van strafrecht.De aanklacht om Zorro als veelpleger op te pakken,heeft men maar vanaf gezien mede door de aandacht die dat met zich teweeg zou kunnen gaan brengen.De woordvoerder van de marechaussee wil niet ingaan op de vraag hoe de actievoerder het strenge veiligheidskordon rond het paleis heeft kunnen doorbreken,en waarom het alarm niet werkte maar ook op de vele camera's heeft de bewaking blijkbaar niets gezien.Of waren zij in slaap gevallen?

"Er is bij dit paleis continu bewaking. Die was er ook vanochtend,meld de woordvoerder van marechaussee.wij stellen een onderzoek in naar de wijze waarop deze man zich toch toegang tot het terrein heeft kunnen verschaffen met een grote rugzak bij zich met klim spullen!."

Familie4Justice strijdt voor de rechten van Kinderen en gescheiden ouders en grootouders die hun kind(eren) niet kunnen ontmoeten. Eerder voerden Zorro als kinderheld actie op Paleis Soestdijk ,Hoge Raad,Vredes Paleis ,Parlement,etc en nu dus weer op Paleis Noordeinde! Bij de vraag naar de volgende actie lachte Zorro ! Bron Paleis Noordeinde

Mvgr J.Aalders
Rietgansplein 23 6883-DT Velp-gld Nederland
Tel 0268440431 Mob 0610722063
www.kinderombudsman.nl
www.partijrechtenkind.nl
www.familie4justice.nl